Symbolic Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Sar si eu cu o intrebare: Ce doza piezo recomandati? Problema cea mare e vreau pt 7-string si nu am gasit nimic pe la magazine. Nici nu am scormonit internetu' prea mult. Ideea era mai mult pe ce firme sa ma concentrez. Merci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbolic Posted April 4, 2008 Author Share Posted April 4, 2008 chiar nimeni? incercam altfel. daca montez pe chitara asta o doza piezo facuta pt 6 corzi (ma fac eu ca nu am B-ul ala acolo) ce mi-ati recomanda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Este vorba despre o chitara electrica? Exista si acustice (traditionale rusesti) cu 7 corzi. Pentru electrica nu cred ca o sa gasesti. Dozele piezo standard sunt montate in diferite tipuri de bridge (pentru strat, tele, gibson). Deci nu exista doza piezo separata ci trebuie sa schimbi bridge-ul cu totul + ceva electronica pentru controale si mix. Cauta la Fishman... Pentru acustica cred ca poti adapta un piezo pentru clasica (nylon) care este ceva mai lat, dar nu are radius. Dar nici ruseasca nu cred ca are vreun radius. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbolic Posted April 7, 2008 Author Share Posted April 7, 2008 dap, e electrica. nu ma deranjeaza sa schimb bridge-ul. problema ar fi sa gasec ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts