apocalipsa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Balenele_nu_mor_niciodata_singure___Electronic_Ash___Demo_1.mp3
apocalipsa Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 @2008, Electronic ash Present_story_Electronic_Ash_Demo_2.mp3
DraculVaDomni Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Superbe piesele, le-am ascultat pe toate 3 iti dau 5 STELE fiindca meriti , am dat si pe youtube rating
gadjo Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 foarte misto piesa de pe tube. si celelalte sunt ok dar parca sufera un pic la alegerea/prelucrarea sunetelor. adica unele suna foarte gol/simplu si parca nu se leaga cu restul (nu pot explica mai bine) din ce scoti sunetele electronice?
Neuro Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 (edited) a doua piesa imi place foarte mult. experimentalul ruleaza! Edited January 12, 2009 by Neuro
apocalipsa Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 (edited) multumesc de aprecieri. sunt versiunile pilot. si nu au masterul si finisajele de mix. le vine randul in curand:d Edited January 12, 2009 by apocalipsa
apocalipsa Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 un mic preview al piesei The joy of distortion Waldorf_spook16.mp3
Susceptor Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ultima mi s-a parut cam naspa, au fost 2 parti scurte care mi-au placut textural. E cu Waldorf Blofeld?
Guest Evil Uadafac Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ce tare pot sa jur ca il aud pe lord Vader in piesa de pe youtub =)) Good job )
apocalipsa Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 ce tare pot sa jur ca il aud pe lord Vader in piesa de pe youtub =)) Good job ) uite la asta chiar nu ma gandisem... da' acu' ca mi-ai spus s-ar putea sa ai dreptate:)))) Ultima mi s-a parut cam naspa, au fost 2 parti scurte care mi-au placut textural.E cu Waldorf Blofeld? pai dureaza putin pana intri in stare. iar preview-ul se termina exact cand incepe starea:)))) la cat de praf eram in noaptea aia nu cred ca mai retin ce am pus acolo dar sigur nu e Blofeld:d
apocalipsa Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 (edited) waldorf spook sau joy of distortion devine "Urban Forest". o puteti asculta pe pagina http://www.myspace.com/electronicash auditie placuta ! later edit: sunt genul de piese care se asculta la fel ca rockul cu volumul la maxim!!!!!! Edited February 6, 2009 by apocalipsa
DraculVaDomni Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 waldorf spook sau joy of distortion devine "Urban Forest". o puteti asculta pe pagina http://www.myspace.com/electronicash auditie placuta ! later edit: sunt genul de piese care se asculta la fel ca rockul cu volumul la maxim!!!!!! Intradevar sun genul de piese care se asculta la fel ca rockul cu volumul la maxim !!!! Ti-am dat add pe myspace 5 stele din nou pentru toate melodiile ! Electronic Ash rullz !!
gadjo Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 ce zici de-o colaborare/remix ? si parca vorbisem de un logo la un moment dat daca am zis ca-ti fac iti fac unul daca iti mai trebuie.
apocalipsa Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 pt un sunet ceva mai bun la aceasta piesa intrati pe electronic ash
apocalipsa Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 noutati savuroase aici: sau pt stelute coment si alte nebunii, aici:
Recommended Posts