Metabog Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Un VST foarte bun pentru simularea chitarii acustice. Asta e un improv cantat pe clapa.
Guest mkskcrew Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Nu e chiar "real guitar" dar suna bine. Ai dreptate..dar..woow...e foarte tare programul ...suna destul de bine )
Metabog Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Eh programul suna exact ca o chitara (nu se paote mai bine, sunt cele mai clean sampleuri pe care le-am auzit vreodata, baga si sunete de freturi si corpul chitarii etc). Problema e ca trebuie sa gasesti o cale de a canta la clapa sa sune ca la chitara
Trigger Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Da e cel mai aproape de sunetul natural al unei chitari din cate VST-uri de gen am auzit pana acum. Bine punctat ca trebuie gasit un mod de a canta la clape ca shi la chitara (Jordan Rudess anyone? ). Multumim de informatie Metabog.
twister Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 auzi tu stii sa canti la clapa? adica treaba asta ai facut.o cu dejtele sau note in piano roll? as fi interesat de un clapar:P
Metabog Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 auzi tu stii sa canti la clapa? adica treaba asta ai facut.o cu dejtele sau note in piano roll? as fi interesat de un clapar:P Da, la clapa... dar stau in Constanta si am BAC, deci out of the question.
Recommended Posts