www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Concerte Preselectie East West Fest


Guest antiloser
 Share

Recommended Posts

Guest antiloser

PRESELECTIE LIVE

EAST WEST FEST ROMANIA

 

Festivalul East West Fest Romania se va desfasura la Seini (Maramures) in week-end-ul 8-10 august 1008. Unul din obiectivele festivalul este promovarea formatiilor tinere. Astfel, trei concerte de preselectie vor fi organizate in orasele Baia Mare, Satu Mare si Cluj Napoca. Acest concurs este deschis doar formatiilor tinere, care nu au album realizat intr-o casa de discuri si care sunt din urmatoarele judete, dupa cum urmeaza :

- Concert Baia Mare (data si locul inca nu sunt fixate) : judetele Maramures si Salaj

- Concert Satu Mare (14 iunie, Casa Zamfirescu): judetele Satu Mare si Bihor

- Concert Cluj Napoca (23 mai, Irish Music Pub): judetele Cluj si Bistrita-Nasaud

Formatiile ce doresc sa fie inscrise, trebuie sa trimita un email la adresa info@eastwestfest.com cu o scurta biografie si legaturi catre site-ul formatiei, pagina myspace si video (youtube, myspace, etc…). Data limita este 30 aprilie 2008 pentru formatiile din judetele Cluj si Bistrita-Nasaud (concertul din Cluj Napoca) si 15 mai 2008 pentru celelalte formatii.

Pe baza candidaturilor primite, organizatorii vor alege maxim sase trupe pentru fiecare concert. Fiecare formatie va beneficia de un timp fix, in functie de numarul trupelor participante (minim 30 minute, maxim 60 minute, soundcheck inclus). Pentru fiecare concert, va fi furnizat materialul necesar (sonorizare, backline). Muzicienii trebuie sa isi aduca instrumentele personale (pentru bateristi premier, pedala si cinele).

Selectia trupelor va fi facuta de catre un juriu si votul publicului prezent, in proportii de 50-50%. Juriul va fi compus de catre organizatori si profestionisti (muzicieni, jurnalisti, etc…). Pentru a asigura egalitatea sanselor, votul publicului va respecta urmatoarele reguli :

1. ordinea pe scena va fi aleatorie, prin tragere la sort, si va fi cunoscuta doar in ziua concertului

2. doar persoanele care sunt prezente de la inceput si raman pana la sfarsit vor avea dreptul de a vota. Pentru a asigura aceasta conditie, o bratara si un buletin de vot vor fi oferite doar celor care sosesc inainte de inceperea concertului. Vom recupera voturile persoanelor cu bratara abia dupa concert. Orice persoana care nu are unul din cele doua elemente, nu va putea vota

3. fiecare persoana alege ordinea de preferinta a trupelor, cu o nota distincta pentru fiecare formatie (de la 1 nota minima la 6 nota maxima). Astfel, evitam situatii in care o persoana poate favoriza doar o formatie (o nota de 6 si restul zero). Daca aceste conditii nu sunt respectate, votul va fi invalidat.

Fiecare formatie castigatoare va participa la festivalul East West Fest 2008, acoperindu-se toate cheltuilile aferente (cazare, masa, transport…). Organizatorii isi rezerva dreptul de a adauga si formatii de pe locul 2, in functie de posibilitati.

 

Contact: info@eastwestfest.com

Informatii suplimentare:

www.eastwestfest.com

www.estvest.org

www.myspace.com/ewfromania

www.myspace.com/estvestmusic

Link to comment
Share on other sites

Guest antiloser

Am uitat sa precizez ca festivalul e deschis trupelor cu orice stil muzical ce tine de "spiritul rock", incercand anul acesta sa facem o programare eclectica: atat pe axa hardcore-industrial-alternative, dar si pe heavy-death-black...

 

Si pana la urma, publicul are o pondere de 50%, deci conteaza ceea ce vrea lumea :)

Link to comment
Share on other sites

Guest razvan_the mohawks

de ce doar trupele din acele judete pot participa>? nu inteleg logica acestei decizii

Link to comment
Share on other sites

Guest antiloser

Ca sa fie clar, festivalul nu va fi "inchis" doar trupelor din Nord Vest. Aici e vorba de promovarea si selectarea trupelor LOCALE prin concerte de preselectie. Va dati seama ca daca am face concert de preselectie la nivel national, ar fi deja un festival in sine :). Iar la nivel financiar, printr-un mic concert, credeti ca se pot acoperi cheltuieli pentru trupe din toata tara?

 

In plus e o "practica" foarte des utilizata "dincolo" (si e normal ca trupele locale sa aiba sansa lor, nu?) . E pacat ca celalalte festuri din tara nu fac acelasi lucru nu?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest antiloser

afis%20EWF%20cj%20web%202.jpg

 

Selectia trupelor va fi facuta de catre un juriu si votul publicului prezent, in proportii de 50-50%. Juriul va fi compus de catre organizatori si profestionisti (muzicieni, jurnalisti, etc…). Pentru a asigura egalitatea sanselor, votul publicului va respecta urmatoarele reguli :

 

1. ordinea pe scena va fi aleatorie, prin tragere la sort, si va fi cunoscuta doar in ziua concertului

2. doar persoanele care sunt prezente de la inceput si raman pana la sfarsit vor avea dreptul de a vota

3. fiecare persoana alege ordinea de preferinta a trupelor, cu o nota distincta pentru fiecare formatie (de la 1 nota minima la 4 nota maxima). Astfel, evitam situatii in care o persoana poate favoriza doar o formatie (o nota de 4 si restul zero). Daca aceste conditii nu sunt respectate, votul va fi invalidat.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest antiloser

Clasamentul formatiilor in urma concertului de preselectie Cluj Napoca:

 

1. MUSHROOM STORY (funkore): http://www.myspace.com/themushroomstory

2. ANTIDOT (alternative, hardocore): www.myspace.com/antidotgroup

3. PROTEX (punk): http://www.myspace.com/protexpunk

4. KREPUSKUL (experimental death/black metal): www.myspace.com/krepuskul

 

Formatia castigatoare va participa la festivalul East West Fest 2008, acoperindu-se toate cheltuilile aferente (cazare, masa, transport?). Organizatorii isi rezerva dreptul de a adauga si formatia de pe locul 2, in functie de posibilitati.

 

In curand, mai multe informatii privind concertele de preselectie Maramures si Satu Mare...

 

Info suplimentare: www.eastwestfest.com sau www.estvest.org

Edited by antiloser
Link to comment
Share on other sites

Guest antiloser

afis%20preselectie%20sm%20web%202.jpg

 

AZEPAM: www.myspace.com/azepam

CRONIC:http://www.youtube.com/watch?v=TITWigAP16I&feature=related

ECHOES FROM THE DEEP: http://www.myspace.com/echoesfromthedeep

SMOG: http://www.myspace.com/smogsatumare

 

Sistemul de votare va fi identic. Selectia trupelor va fi facuta de catre un juriu si votul publicului prezent, in proportii de 50-50%. Pentru a asigura egalitatea sanselor, votul publicului va respecta urmatoarele reguli :

 

1. - ordinea pe scena va fi aleatorie, prin tragere la sort, si va fi cunoscuta doar cu o ora inainte de inceperea concertului

2. - doar persoanele care sunt prezente de la inceput si raman pana la sfarsitul concertului vor avea dreptul de a vota. Pentru a asigura aceasta conditie, o bratara si un bulletin de vot vor fi oferite doar celor care sosesc inainte de inceperea concertului. Vom recupera voturile persoanelor cu bratara abia dupa concert. Orice persoana care nu are unul din cele doua elemente, nu va putea vota

3. - fiecare persoana alege ordinea de preferinta a trupelor, cu o nota distincta pentru fiecare formatie (de la 1 nota minima la 4 nota maxima). Astfel, evitam situatii in care o persoana poate favoriza doar o formatie (o nota de 4 si restul zero). Daca aceste conditii nu sunt respectate, votul va fi invalidat.

 

 

In urma concertului de preselectie Cluj Napoca, primele doua clasate vor participa la East West Fest: Mushroom Story si Antidot.

 

Concertul de preselectie Maramures a fost anulat, deoarece o singura formatie a depus candidatura. Astfel, Halat Alb (http://www.myspace.com/halatalb) va fi "calificata" direct.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.