www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Chitara Electro Acustica

Recommended Posts

Guest Shaddow
Posted

Salut,

De ceva vreme am o pasiune imensa pentru chitara.. ca e electrica sau acustica.. imi place orice melodie cantata de pe vreuna din ele. Pana acum.. nu prea am pus mana pe vreo chitara.. decat in ultimul timp.. si am invatat cateva acorduri pe o chitara acustica.

Cum se aproprie ziua mea de nastere m-am gandit la cadoul ideal. Ce altceva decat o chitara. Habar nu am.. care sunt bune.. care nu.. si asa mai departe.. sunt complet pe dinafara ..dar dornic sa invat atat sa cant cat si chestii legate de echipament si asa mai departe.

Mult mai mult imi place chitara electrica.. si in viitor.. as vrea sa imi cumpar una. Din aceasta cauza .. mi-am zis..sa imi iau o chitara electro-acustica.. si nu stiu din ce motiv.. ma atrage mult mai mult decat cea acustica . Locuiesc in Brasov.. si aici nu stiu decat de magazinul muzica din centru. Am fost azi acolo si aveau 2 chitari electro acustice o Hora-reghin.. la 4,8 milioane.. si o Maxine la 4,5.

Mai mult de 5 milioane nu imi permit sub nici o forma.. asa ca as aprecia.. daca mi-at putea.. recomanda... ceva strict sub suma de 5 milioane.

Multumesc anticipat,

Posted (edited)
Salut,

De ceva vreme am o pasiune imensa pentru chitara.. ca e electrica sau acustica.. imi place orice melodie cantata de pe vreuna din ele. Pana acum.. nu prea am pus mana pe vreo chitara.. decat in ultimul timp.. si am invatat cateva acorduri pe o chitara acustica.

Cum se aproprie ziua mea de nastere m-am gandit la cadoul ideal. Ce altceva decat o chitara. Habar nu am.. care sunt bune.. care nu.. si asa mai departe.. sunt complet pe dinafara ..dar dornic sa invat atat sa cant cat si chestii legate de echipament si asa mai departe.

Mult mai mult imi place chitara electrica.. si in viitor.. as vrea sa imi cumpar una. Din aceasta cauza .. mi-am zis..sa imi iau o chitara electro-acustica.. si nu stiu din ce motiv.. ma atrage mult mai mult decat cea acustica . Locuiesc in Brasov.. si aici nu stiu decat de magazinul muzica din centru. Am fost azi acolo si aveau 2 chitari electro acustice o Hora-reghin.. la 4,8 milioane.. si o Maxine la 4,5.

Mai mult de 5 milioane nu imi permit sub nici o forma.. asa ca as aprecia.. daca mi-at putea.. recomanda... ceva strict sub suma de 5 milioane.

Multumesc anticipat,

eu mi-am luat un hohner w220 din bucuresti (locuiesc intr-un oras destul de departe, asa ca a trebuit sa stau la cineva o zi) din magazinul senia...aveau si o electro-acustica hohner la 4,3 milioane...la inceput a zis ca e 3,2 milioane...ca asa o luam...era buna si suna super...dar cand am aflat pretul am luat-o pe cea care o am acum si sunt multumit de ea...diferenta intre acustica si electro-acustica e ca electro-acustica o poti amplifica...da corect...pentru unii cadoul ideal de ziua lor e chitara :) ...si eu din baniicare ii strang de majorat vreau sa iau electrica...tot din buc...de hora nu stiu ce sa-ti zic...am probat una cand am fost in buc...si mi s-a parut incomoda...acum vezi tu care iti place...ia pe cineva care stie cu tine...eu asa am facut...

sanatate

si bun venit pe forum :)

Edited by black2oo5
Posted

e .. enervant .. sa citesti .. ceva .. scris asa

ontopic: Electro-acustica (vezi diferenta clasica - acustica, poate iti place clasica mai mult) te ajuta doar daca ai o statie la care sa o conectezi. Altfel partea electronica e inutila si daca abia inveti zic sa nu te incurci. Mai bine dai banii pe o chitara cu lemn mai bun, adica cu fata de lemn solid. E esential pt un sunet clar.

in 5 mil iti poti gasi o acustica de toata frumusetea, fie hora sm, fie ceva chinezesc lucrat mai atent.

vezi lista magazinelor online existenta pe forum. nu e necesar sa te limitezi la ce gasesti in brasov. vezi si sectiunea vanzari.

bafta.

Guest En1gma
Posted

Salutare!

Poti incerca ori o acustica Johnson fie la Bella Musica / Triola. Sunt mai mult decat decente la un pret de aprox. 4 mil, eventual exista electro-acustica la 5, exact acelasi model doar ca si acustica.

Deci: Bella musica / Triola / Symphony ( in piata Enescu ).

Guest Shaddow
Posted

salutare din nou >:)<

am intrat pe site la magazinul acela triola.. zilele asta trec si pe acolo..

trebuie sa ma apuc serios de citit.. serios articolele astea ce le aveti voi pe aici..

multumesc .. si astept in continuare pareri >:)<

Guest Shaddow
Posted (edited)

bradul... ca si lemn... e recomandat :-?? ?

Edited by Shaddow
Guest Baumwolle
Posted

Cu tot respectul pentru sfatul lui En1gma, eu nu-ti recomand Johnson, pentru simplul fapt ca sunt alternative mai bune la acelasi pret, iar Bucurestiul nu este chiar atat de departe de Brasov. :)

Posted
Am fost azi acolo si aveau 2 chitari electro acustice o Hora-reghin.. la 4,8 milioane.. si o Maxine la 4,5.

Eu nu as recomanda Maxine. Am vazut la cineva o astfel de chitara Maxine, doar ca nu era electro-acustica ci pur si simplu acustica. Avea fingerboard din plastic si fret-urile (tijele metalice) erau nefinisate la capete. Te puteai zgaria destul de usor. Pe chitara scria Made in China si dedesubt ceva de genul "quality and tradedton" :) . Asta probabil ca sa confirme ca e facuta in China.

Guest Shaddow
Posted

m-am gandit.... cam la asa ceva :)http://www.triola.ro/index.php?pag=prod_se...11&codp=231

Cat despre bucuresti... nu prea pot sa ajung acolo. Ar insemna alti bani.. plus nu as avea unde sa stau :)... si nu cred ca vreo 5-6 ore mi-ar ajunge sa colind toate magazinele :)... si abia i-am convins pe parinti sa imi dea si astea 5 milioane :().. asa ca... exclus B).

Si asa sunt incepator.. iau ce iau acum.. mai bun sau mai putin .. am sa invatz si la vara cand ma angajez.. am sa imi iau ceva mai de calitate ;)

Guest Shaddow
Posted (edited)

sau asa ceva poate :-? http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1220

site-ul producatorului http://www.ibanez.co.jp/products/ag_page.p...mp;series_id=17

zice asa acolo :

top - Spruce

back & sides -Mahogany

neck - Mahogany

pickup - Ibanez Under Saddle Pickup

preamp - Ibanez AEQ200 Preamp

tuning machine - Chrome Covered Tuning Machines

nut & saddles - Ibanez Ivorex II

bridge pins - Ibanez Advantage Bridge Pins

strap button- Ibanez Strap Button for Acoustic Guitars

fletboard -Rosewood

Edited by Shaddow
Guest neatu
Posted

Eu am o acustica maxine si sincer nu tu sfatuiesc sa cumperi asa ceva.Am facut o mare gresala cand am luat-o .Bazaitul se aude mai tare ca sunetul scos de corzi dar cel putin nu se dezacordeaza repede.In fine, pentru antrenament merge.