Guest Bjorker Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 RAVA - rock alternativ (Iasi) www.myspace.com/ravaband
Guest Bjorker Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Rog un moderator sa stearga ultimele doua posturi. S-ar parea ca exista o problema cu link-urile de YouTube. Multumesc anticipat. Cine doreste sa vada cum cantam live este invitat sa introduca adresa http://www.youtube.com/results?search_quer...mp;search_type= in browser. Toate cele bune!
Guest Bjorker Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Trupa RAVA va invita la concertele ce vor avea loc pe 1 si 2 mai pe plaja din Costinesti. Vor canta: RAVA Datora I Hate Mondyas Skepsys Multimea Vida alaturi de DUCU BERTZI MIRCEA BANICIU MIRCEA VINTILA OVIDIU LIPAN TANDARICA BLAZZAJ LUNA AMARA TIMPURI NOI IRIS IMPLANT PENTRU REFUZ SUIE PAPARUDE , etc. Haideti sa ne vedem pe acolo la un week-end de mare si muzica buna!
Guest Bjorker Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 RAVA va canta pe 9 August in cadrul festivalului Rock la Mures, ale carui capete de afis sunt : Anti-Flag Ektomorf N.O.H.A. Luna Amara Suie Paparude Iris www.rocklamures.com
Metabog Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Nu inteleg cine a dat 1 star la threadul vostru. Imi place muzica voastra.
Guest Bjorker Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Nu inteleg cine a dat 1 star la threadul vostru. Imi place muzica voastra. Am putea incepe sa ne dam "interesanti" prin replici de genul "vreun detar dur sau blecar bat", sau "cineva care a vrut sa dea numarul maxim de stars, dar a dat click gresit". N-o vom face. Probabil cuiva caruia i s-a parut ca nu suntem atat de...pardon, deloc grozavi. Deh, mai exista si oameni de acest gen. Pe de alta parte, toata lumea are dreptul la o opinie. Nu ne suparam. E bine, in schimb, ca suntem in atentia user-ilor/vizitatorilor de pe-aici. Ne bucuram, astfel, ca iti place ceea ce ai ascultat. Cat despre creatiile tale, respect in special pentru "Masterwork", "Allah Yar Backing" si "Control". Sunt superbe.
Guest Bjorker Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 2 piese noi au fost uploadate pe pagina RAVA. Aruncati o privire si enjoy:) www.myspace.com/ravaband
EADGBE Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 (edited) Foarte bine zici...imi place... PS: Va sta bine la costum :) Edited January 29, 2009 by EADGBE
Guest Bjorker Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Thnx dudes! Atunci sper sa va placa si discul cu totul. o sa vi-l prezentam in detaliu
Recommended Posts