ThinkBlue Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 (edited) ahaa marfa asa.. ziceam ca tot cu posta trimit oamenii, si a fost un mare chin sa car ditai pachetu in maini vreo 1 km... da asa cu curieru la usa... nice stie careva daca oamenii livreaza si la adrese de hotel/hostel etc? Livreaza la ce adresa le spui tu. Eu, de exemplu, i-am pus sa vina la serviciu.Ceea ce e misto cu UPS e ca ti se da si un tracking number si poti sa vezi pe unde e pachetul tau si data exacta la care ajunge. Edited May 28, 2009 by ThinkBlue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Livreaza la ce adresa le spui tu. Eu, de exemplu, i-am pus sa vina la serviciu.Ceea ce e misto cu UPS e ca ti se da si un tracking number si poti sa vezi pe unde e pachetul tau si data exacta la care ajunge. f tare... pentru livrarile de tip cash on delivery percep o taxa sau ceva suplimentar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThinkBlue Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 f tare... pentru livrarile de tip cash on delivery percep o taxa sau ceva suplimentar? Sincer, nu stiu. Eu platesc cu cardul. De exemplu, la Musictsore, am vazut ca nu accepta cash on delivery pentru mai multe tari, printre care si Romania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Sincer, nu stiu. Eu platesc cu cardul. De exemplu, la Musictsore, am vazut ca nu accepta cash on delivery pentru mai multe tari, printre care si Romania. stiu da' pt cateva zile in august o sa fiu in germania asa ca am zis ca daca tot sunt pe acolo sa mai si iau ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rincewind Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 stiu da' pt cateva zile in august o sa fiu in germania asa ca am zis ca daca tot sunt pe acolo sa mai si iau ceva Serviciul se numeste Nachnahme si se percepe o taxa suplimentara de 2€/pachet pe care o platesti... postasului ( ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 (edited) Serviciul se numeste Nachnahme si se percepe o taxa suplimentara de 2?/pachet pe care o platesti... postasului ( ). danke schon Kapitän offensichtlich (multumesc mult Captain Obvious) Edited May 28, 2009 by Cursedone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts