www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cant la acustica de vreo 7 luni , vreau sa imi iau o electrica , avand in vedere ca vreau sa tin chitara doar un an , dupa care sa imi iau una mai buna , ma gandeam la ceva ieftin ...

http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1233

Pareri ? Oricum voi canta la ea pana iau bacu , dupa probabil imi voi lua ceva mai bun ....

Guest basckerwil
Posted

sal

ba,nu stiu.....

eu mi-am luat o chitara clasica acum 1 an si jumatate

si dupa 2 luni cand am reusit sa invat si sa inbin cateva acorduri pe ea m-am atasat foarte mult de acel instrument

mai ales ca mi-am luat-o din ultimii proprii mei bani

Posted

instrumentul conteaza, clar, nu canti cu husa.

ia ceva de 7mil (nu zic ce sa nu fac reclama) de pe forum (echivalent 10 -12 mil in magazin) si in timp iti vei lua si celelalte lucruri (cum ar fi un proc sau amp sau tuner sau toate).

parerea mea

(cum zicea cineva...)

Posted (edited)

de asta ma atrage , pentru ca la banii astia primesc si amp , nu vreau sa dau prea multi bani acum ,pentru ca dupa bac reusesc sa strang in jur de 700 de euro si vreau sa imi iau ceva calumea :)

Edited by hvn
Guest chitaristul_innascut
Posted

nu inteleg rostul. iei o chitara k sa o tii doar un an... nu stiu ...

parerea mea e k mai bine mai stai si iti iei mai incolo ceva mai de doamne ajuta ca ce ai zis tu ...

• 3 weeks later...
Posted

Am postat un thread nou la "despre chitara" , sper sa fie ultimu , 10x for help and stuff