Guest hvn Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Cant la acustica de vreo 7 luni , vreau sa imi iau o electrica , avand in vedere ca vreau sa tin chitara doar un an , dupa care sa imi iau una mai buna , ma gandeam la ceva ieftin ... http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1233 Pareri ? Oricum voi canta la ea pana iau bacu , dupa probabil imi voi lua ceva mai bun .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulmaster Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 caute ceva pe forum la banii astia... sunt sigur ca gasesti ceva mai bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest basckerwil Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 sal ba,nu stiu..... eu mi-am luat o chitara clasica acum 1 an si jumatate si dupa 2 luni cand am reusit sa invat si sa inbin cateva acorduri pe ea m-am atasat foarte mult de acel instrument mai ales ca mi-am luat-o din ultimii proprii mei bani Link to comment Share on other sites More sharing options...
marduk Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 alex...tu spui ca gasesti pe forum in limita a 7 milioane chitara+amp de 10w + tuner + husa? sincer ma indoies... si un bullet se vinde mai nou cu 350 pe forum...si bullet vs orice ibanez kinda bites the bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 instrumentul conteaza, clar, nu canti cu husa. ia ceva de 7mil (nu zic ce sa nu fac reclama) de pe forum (echivalent 10 -12 mil in magazin) si in timp iti vei lua si celelalte lucruri (cum ar fi un proc sau amp sau tuner sau toate). parerea mea (cum zicea cineva...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hvn Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 (edited) de asta ma atrage , pentru ca la banii astia primesc si amp , nu vreau sa dau prea multi bani acum ,pentru ca dupa bac reusesc sa strang in jur de 700 de euro si vreau sa imi iau ceva calumea Edited February 24, 2008 by hvn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chitaristul_innascut Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 nu inteleg rostul. iei o chitara k sa o tii doar un an... nu stiu ... parerea mea e k mai bine mai stai si iti iei mai incolo ceva mai de doamne ajuta ca ce ai zis tu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hvn Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Am postat un thread nou la "despre chitara" , sper sa fie ultimu , 10x for help and stuff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts