marcianpetrescu Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
Recommended Posts