marcianpetrescu Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 UP! VALABIL INCEPAND din 20 SEPTEMBRIE 2010 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 UP! VALABIL INCEPAND din 20 SEPTEMBRIE 2010 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 UP! VALABIL INCEPAND din 20 SEPTEMBRIE 2010 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 UP! VALABIL INCEPAND din 20 SEPTEMBRIE 2010 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 UP! VALABIL INCEPAND din 20 SEPTEMBRIE 2010 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 (edited) UP! VALABIL INCEPAND din 20 SEPTEMBRIE 2010 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu Edited November 19, 2010 by marcianpetrescu
marcianpetrescu Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 UP! VALABIL INCEPAND din 20 SEPTEMBRIE 2010 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 UP! VALABIL INCEPAND din 20 SEPTEMBRIE 2010 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 UP! VALABIL INCEPAND din 20 SEPTEMBRIE 2010 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 UP! VALABIL INCEPAND din 20 SEPTEMBRIE 2010 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 UP! VALABIL INCEPAND din 20 SEPTEMBRIE 2010 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 UP! VALABIL INCEPAND din 20 SEPTEMBRIE 2010 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 UP! VALABIL INCEPAND din 20 SEPTEMBRIE 2010 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 UP! VALABIL INCEPAND din 10 ianuarie 2011 !!!!! Ma numesc MARCIAN PETRESCU - am propria trupa - TRENUL DE NOAPTE - singura formatie adevarata de HARMONICA BLUES din Romania. Detalii despre trupa mea pe - www.youtube.com - cautare - trenul de noapte PREDAU LECTII DE MUZICUTA - Tuturor celor cu adevarat interesati !!! Va anunt ca primesc o noua serie de ELEVI LA MUZICUTA. Lectiile se fac DOAR la domiciliul meu, in functie de programul meu si al elevului AVETI NEVOIE DE O MUZICUTA in tonalitatea C(Do Major), de preferat firma HOHNER, model SPECIAL 20, in cel mai rau caz model BIG RIVER HARP !!! Oferta valabila DOAR pentru BUCURESTI !!!! O lectie dureaza o ora si jumatate. pretul unei lectii = 50 lei Pentru detalii despre lectiile de muzicuta - 0751 511 846 sau email: harmonicamark2001@yahoo.com Va astept cu mesaje. CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA !!!!!!! Va multumesc mult. Marcian Petrescu
Recommended Posts