marcianpetrescu Posted December 13, 2016 Author Posted December 13, 2016 (edited) UP! Invatati tainele muzicutei de la un profesionist in domeniu ! Edited December 13, 2016 by marcianpetrescu
marcianpetrescu Posted March 1, 2017 Author Posted March 1, 2017 UP! Invatati tainele muzicutei de la un profesionist in domeniu ! PREDAU LECTII DE MUZICUTA ! DOAR in BUCURESTI !!!Metoda simpla si relaxata pentru orice incepator !!! NU necesita cunostiinte de teorie muzicala !Relatii si programari prin mesaj privat aici sau telefonic - 0733 31 22 77NU DAU LECTII PRIN TELEFON si NICI CONSULTATII GRATUITE !Ofer si pretind seriozitate maxima ! Va multumesc. P.S. Pentru cei care deja sunteti initiati(semi avansati sau mai avansati) in domeniul muzicutei, dar doriti sa va clarificati anumite detalii, predau si alte aspecte: - imbunatatirea tonului acustic si a tehnicilor de tip HAND TREMOLO si WAH-WAH - intelegerea VIBRATOULUI din diafragma si a celui din gat - TAINELE AMPLIFICARII cu ajutorul unui microfon special de muzicuta si a unui amplificator pe lampi: ce tip de microfon, ce tip de amplificator, ce tip de tuburi electronice, tehnica corecta de tinere a microfonului si de izolare a sunetului in causul palmelor. - frazarea corecta in cadrul unui solo de muzicuta dintr-o piesa de blues.Aici aveti episodul 1 din seria de tutoriale dedicate muzicutei
marcianpetrescu Posted March 30, 2017 Author Posted March 30, 2017 UP! detalii aveti in postarile anterioare. merci frumos
marcianpetrescu Posted April 20, 2017 Author Posted April 20, 2017 UP! detalii aveti in postarile anterioare. merci frumos
marcianpetrescu Posted June 18, 2017 Author Posted June 18, 2017 Dau lectii de MUZICUTA ! STRICT DOAR PENTRU cei din BUCURESTI !!! Lectiile au loc la domiciliul meu. METODA EXTREM DE USOR DE INTELES ! Pentru relatii, va rog sa-mi lasati un mesaj privat sau puteti sa ma sunati: 0733 31 22 77 NU DAU CONSULTATII TELEFONICE DE NICI UN FEL ! Nu deranjati inutil. Multumesc
marcianpetrescu Posted June 27, 2017 Author Posted June 27, 2017 UP! Mai primesc elevi ! PREDAU LECTII DE MUZICUTA ! DOAR in BUCURESTI ! Metoda simpla si relaxata ! NU necesita cunostiinte de teorie muzicala ! Relatii si programari prin mesaj privat aici sau telefonic - 0733 31 22 77 NU DAU LECTII PRIN TELEFON si NICI CONSULTATII GRATUITE ! Ofer si pretind seriozitate maxima ! Va multumesc. Aici aveti episodul 1 din seria de tutoriale dedicate muzicutei https://www.youtube.com/watch?v=64JkcN_vu10&t=141s
marcianpetrescu Posted September 17, 2017 Author Posted September 17, 2017 UP !!! PRIMESC DIN NOU ELEVI !!! Incepand cu data de 20 SEPTEMBRIE 2017 !!! Dau lectii de MUZICUTA ! STRICT DOAR PENTRU cei din BUCURESTI !!! Lectiile au loc la domiciliul meu. METODA EXTREM DE USOR DE INTELES ! Pentru relatii, va rog sa-mi lasati un mesaj privat sau puteti sa ma sunati: 0733 31 22 77 NU DAU CONSULTATII TELEFONICE DE NICI UN FEL ! Nu deranjati inutil. Multumesc
marcianpetrescu Posted October 1, 2017 Author Posted October 1, 2017 UP !!! PRIMESC DIN NOU ELEVI !!! Incepand cu data de 8 OCTOMBRIE 2017 !!! Dau lectii de MUZICUTA ! STRICT DOAR PENTRU cei din BUCURESTI !!! Lectiile au loc la domiciliul meu. METODA EXTREM DE USOR DE INTELES ! Pentru relatii, va rog sa-mi lasati un mesaj privat sau puteti sa ma sunati: 0733 31 22 77 NU DAU CONSULTATII TELEFONICE DE NICI UN FEL ! Nu deranjati inutil. Multumesc
marcianpetrescu Posted October 9, 2017 Author Posted October 9, 2017 UP !!! PRIMESC DIN NOU ELEVI !!! Incepand cu data de 16 OCTOMBRIE 2017 !!! Dau lectii de MUZICUTA ! STRICT DOAR PENTRU cei din BUCURESTI !!! Lectiile au loc la domiciliul meu. METODA EXTREM DE USOR DE INTELES ! Pentru relatii, va rog sa-mi lasati un mesaj privat sau puteti sa ma sunati: 0733 31 22 77 NU DAU CONSULTATII TELEFONICE DE NICI UN FEL ! Nu deranjati inutil. Multumesc
marcianpetrescu Posted October 24, 2017 Author Posted October 24, 2017 UP !!! PRIMESC DIN NOU ELEVI !!! Incepand cu data de 5 NOIEMBRIE 2017 !!! Dau lectii de MUZICUTA ! STRICT DOAR PENTRU cei din BUCURESTI !!! Lectiile au loc la domiciliul meu. METODA EXTREM DE USOR DE INTELES ! Pentru relatii, va rog sa-mi lasati un mesaj privat sau puteti sa ma sunati: 0733 31 22 77 NU DAU CONSULTATII TELEFONICE DE NICI UN FEL ! Nu deranjati inutil. Multumesc
marcianpetrescu Posted July 27, 2018 Author Posted July 27, 2018 UP !!! PRIMESC DIN NOU ELEVI !!! Incepand cu data de 15 SEPTEMBRIE 2018 !!! Dau lectii de MUZICUTA ! STRICT DOAR PENTRU cei din BUCURESTI !!! Lectiile au loc la domiciliul meu. METODA EXTREM DE USOR DE INTELES ! Pentru relatii, va rog sa-mi lasati un mesaj privat sau puteti sa ma sunati: 0733 31 22 77 NU DAU CONSULTATII TELEFONICE DE NICI UN FEL ! Nu deranjati inutil. Multumesc
marcianpetrescu Posted August 30, 2018 Author Posted August 30, 2018 UP !!! INCEPE SCOALA pe 15 septembrie... reincep si eu lectiile de muzicuta
marcianpetrescu Posted September 15, 2018 Author Posted September 15, 2018 UP !!! PRIMESC DIN NOU ELEVI !!! Incepand cu data de 15 SEPTEMBRIE 2018 !!! Dau lectii de MUZICUTA ! STRICT DOAR PENTRU cei din BUCURESTI !!! Lectiile au loc la domiciliul meu. METODA EXTREM DE USOR DE INTELES ! Pentru relatii, va rog sa-mi lasati un mesaj privat sau puteti sa ma sunati: 0733 31 22 77 NU DAU CONSULTATII TELEFONICE DE NICI UN FEL ! Nu deranjati inutil. Multumesc
Recommended Posts