Shreder_DT Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Salut, Caut/cumpar o bara pentru un floyd rose licensed pentru un Ibanez RG 550, made in Japan. Stiti unde as putea sa gasesc asa ceva? O sa pun poze maine cu chitara sa vedeti exact modelu de floyd. Eu asa am avut chitara de cand am luat-o si nu stiu ce bara s-ar potrivi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD-C Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Meri la MC-Music... s-ar putea sa aiba manete pt Edge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shreder_DT Posted February 17, 2008 Author Share Posted February 17, 2008 Iata si pozele cu Floyd-u. Any ideas? O sa trec si pe la muzica sa vad daca au. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gramsteen Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Sistemul tau e LoPro Edge si banuiesc ca ti-ai rupt bara de tremolo...pentru ca ai folosit-o fara sa fie complet introdusa in sistem (acest tip de maneta are 2 garnituri de nylon montate, iar in locul unde se afla garniturile , bratul e mai subtire in diametru...daca nu ai introdus maneta complet in locas mai mult ca sigur a cedat de acolo). Piesa de care ai nevoie are codul "2LE2-1B" si costa 11 usd in State. Banuiesc ca nu o vei gasi la McMusic insa ei pot sa faca o comanda pt. tine. Aceeasi piesa e si la sistemele de tremolo Ibanez Edge, Edge PRO si mai nou la Edge Zero. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shreder_DT Posted February 17, 2008 Author Share Posted February 17, 2008 (edited) Mersi mult de informatie Gramsteen. Dupa cum am mai zis, eu nu am avut deloc bara de tremolo. Asa am luat-o acu ceva ani de la McMusic. O sa trec pe acolo si o sa dau coamnda de piesa. Cam asta ar fi, acu ca m-am lamurit si eu, cred ca se poate inchide. Mersi baieti. Banuiesc ca asta e piesa nu? http://www.thomann.de/gb/ibanez_2le21b_tremolobar.htm Edited February 17, 2008 by Shreder_DT Link to comment Share on other sites More sharing options...
gramsteen Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts