sakavaka Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 salut fratilor! pai m-am decis sa deschid si eu un topic cu inregistrarile mele..o sa postez aici toate piesele/coverurile/alte muzicute, cantate de mine, cu scopul de a primi critici constructive de la voi deci...prima ferkovax___supermario.mp3-este o improvizatie destul de superficiala, pe un backtrack facut de mine, in GuitarPro ps.: la inregistrari folosesc o chitara Ibanez ARC100, un combo Roland microcube si......o placa de sunet AC97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ambrozie Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 salut fratilor! pai m-am decis sa deschid si eu un topic cu inregistrarile mele..o sa postez aici toate piesele/coverurile/alte muzicute, cantate de mine, cu scopul de a primi critici constructive de la voi deci...prima ferkovax___supermario.mp3-este o improvizatie destul de superficiala, pe un backtrack facut de mine, in GuitarPro ps.: la inregistrari folosesc o chitara Ibanez ARC100, un combo Roland microcube si......o placa de sunet AC97 Mie unul imi place. Timbru frumos, se vede (si se aude) ca esti sigur pe tine, iar piesa nu m-a plictisit deloc. Cam astea sunt criteriile dupa care apreciez eu o bucata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakavaka Posted February 15, 2008 Author Share Posted February 15, 2008 si..inca una pt. azi : ferkovax___djidjidi.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pulbur Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 is foarte tari piesele mai ales a doua,foarte inspirata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blooz Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Nu-i rau deloc, mail ales prima parte dintr-a doua e interesanta, dar incearca sa variezi/diferentiezi un pic sunetul chitarilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts