Guest singuraticul Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 http://www.thomann.de/de/digitech_rp150.htm salutare....ce ziceti? se incadreaza in 100 euro? sau mi-ati putea recomanda ceva..in categoria asta de pretz(mai mult nu am si nici nu prea as investi)....astept pareri.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Depinde spre ce fel de sunet vrei sa te indrepti. Daca esti in cautare de distorsiune sanatoasa/adevarata/reala, sunt de parere ca un amplificator de apartament si o pedala te-ar ajuta mai mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulmaster Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 http://www.thomann.de/de/line6_pocket_pod.htm sau un pod 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest singuraticul Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 vreau o gama un pic mai variata de efecte....si nu vreau doar distors......las ca ma hotarasc io...mersi oricum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Asgardh Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Incearca un Zoom G2 http://www.thomann.de/de/zoom_g2_guitar_fx_pedal.htm , se incadreaza in pretul asta, sau chiar un Zoom G1X care are si pedala de expresie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest singuraticul Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 io as zice ca e mai bun digitech in raport cu zoom..... si de ce imi recomandati alte modele?? asta nu merita...nu e bun?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanciub8a Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 mi-ati putea recomanda ceva..in categoria asta de pretz si de ce imi recomandati alte modele?? pai iti recomanda oamenii alte modele pt ca tu ai cerut asta ... zoom-urile par putin mai bune decat digitech-urile (la aspect si rezistenta ma refer ) (am un zoom b2.1u (multiefect pt bass) cam de 1an jumatate si pot sa iti spun ca nu are nici cel mai mic defect) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest singuraticul Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 greseala mea... dar ziceam ca digitech mi se pare totusi o afacere buna si nu caut la un procesor aspectu sau rezistenta...ca il folosesc doar in apartament Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Vezi ca ultimele modele Digitech (de la seria GNX incoace) suna extrem de digital si nu prea pastreaza tonul original al chitarii. Line6 pastreaza mult din tonul chitarii, in schimb nu au tonuri de clean prea reusite. De Zoom nu stiu ce sa iti spun ca nu le-am folosit, dar am auzit numai lucruri bune despre seriile noi (G7 si G9 se zice ca ar suna criminal, iar G2 ar fi un foarte bun efect entry level). Poate gasesti pe forum un Zoom G2 la sh sa il probezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Gasesti un Boss ME-20 cu 3 mil la mica publicitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 http://www.thomann.de/de/digitech_rp150.htm salutare....ce ziceti? se incadreaza in 100 euro? sau mi-ati putea recomanda ceva..in categoria asta de pretz(mai mult nu am si nici nu prea as investi)....astept pareri.... Ca detinator de RP100A pot spune pe scurt urmatoarele : distorsiunea e o problema. Adica suna sintetic, digital, te cam zgarie la urechi (cel mai usor de remarcat daca pui casti). In rest dupa vreo 4 ani de utilizare pot spune ca am obtinut sunete dragute si decente din el - cleanuri de bun simt, distorsuri variate si iarasi in limita bunului simt. Esti constient ca e ceva asa care sa simuleze si nicidecum ceva profi, depinde la ce te astepti. In rest are led-uri frumoase La un moment dat (daca nu ai in minte o idee despre sunetul tau) iti dai seama de limitarile pedalei, simti ca mai departe de atat nu poate merge. Pentru repetat acasa merge, asa, sa nu te plictisesti si sa mai incerci un efect, un delay, un reverb etc, dar sa scoti ceva din el mai serios... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts