Guest mkskcrew Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Salut ... am si eu o intrebare , cati dintre voi ati auzit de trupa MAGO DE OZ ...sau cati dintre voi o ascultati ? Pentru ce nu stiu nimic despre ea , o sa va spun eu acum cate ceva Poi , trupa Mago de Oz este din spania , canta in spaniola si canta mai mult rock ... Trupa este formata din 10 instrumentisti , cum ar fi : 2 vocalisti ( baiat si fata ) , 3 chitaristi , un bassist , un violonist , un tobosar si unul care canta la fluier . Ei sunt mai populari ca IRISUL , doar ca in SPANIA ! Pentru a afla si mai multe despre ei , le-am creeat eu un mic "site" pentru cei ce nu inteleg spaniola ... site-ul este in engleza , si poti afla tot ce vrei despre ei ... www.elmagodeoz.piczo.com O mica poza cu cei 4 chitaristi ( 3 chitaristi + 1 bassist )
vektor Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Truap e foarte cunoscuta in anumite cercuri. Daca iti plac, incearca si Crisis de Fe, Saratoga , Saurom si Dark Moor. Mai sunt trupe bune in Es, dar astia sunt mai cunoscuti/usor de gasit/apropiati ca stil
Guest mkskcrew Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Truap e foarte cunoscuta in anumite cercuri. Daca iti plac, incearca si Crisis de Fe, Saratoga , Saurom si Dark Moor. Mai sunt trupe bune in Es, dar astia sunt mai cunoscuti/usor de gasit/apropiati ca stil Aham , mie-mi plac foarte mult Mago de Oz ... Multumesc mult si pentru celelalte trupe !!!
Guest mkskcrew Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 woow...foarte tari trupele acelea ... chiar seamana la genul muzical cu Mago de Oz ... multzumesc inca o data !
Recommended Posts