Alex_Strat69 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 (edited) Va invitam sa serviti un concert hard-rock , cu ceva garnitura de heavy-metal si un pic de blues ca desert ! Meniul se serveste doar joi , 7 feb , la Taverna , in Iasi , icepand cu orele 21:00 ! Va aasteptam ! Edited February 5, 2008 by Alex_Strat69
ambrozie Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Va invitam sa serviti un concert hard-rock , cu ceva garnitura de heavy-metal si un pic de blues ca desert ! Meniul se serveste doar joi , 7 feb , la Taverna , in Iasi , icepand cu orele 21:00 ! Va aasteptam ! Rau v-ati ales momentul. Studentii sunt in vacanta si pe la casele lor, si in general cam asta e grosul tavernistilor, studentii.
Alex_Strat69 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 E na , sa speram ca au mai ramas cativa :; !!
Guest Blackout Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Salut! "Taverna" nu-i un loc cam micut in Iasi? Cam cate persoane pot intra acolo?
Alex_Strat69 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 sincer n-am fost niciodata .... din cate am auzit eu cik se canta pe acolo .... dar nu stiu exact ce si cum ... eu sper sa iasa ok
Recommended Posts