Guest CioLan HAcKer Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Iris-Vis Pierdut E||-----------------------|------------0h----2----|--3----L----L---------| B||-----------------------|-------0---------------|----------------------| G||-----------------------|--0--------------------|----------------------| D||------------2h----4----|-----------------------|----------------------| A||-------2---------------|-----------------------|----------------------| E||--0--------------------|-----------------------|----------------------| ^ ^ -------5p--3--2p--0--2----|--L----L----L------------|-------------0-------2--| ---------------------3----|--L----L----L----/3g5----|-----3---------------3--| ---------------------2----|--L----L----L------------|---------------------2--| ---------------------0----|--L----L----L------------|---------------------0--| --------------------------|-------------------------|------------------------| --------------------------|-------------------------|------------------------| --L----L----L----2----|----------------------|----------------------| --L----L----L---------|--3-------------------|-----------------1----| --L----L----L---------|-------2--------------|------------2---------| --L----L----L---------|------------0---------|-------2--------------| ----------------------|-----------------0----|--L-------------------| ----------------------|----------------------|----------------------| --0---------0----L----|--3----L--------------|--2----L--------------| -------1----1----L----|------------1---------|------------1---------| ----------------------|-----------------2----|-----------------2----| ----------------------|----------------------|----------------------| ----------------------|----------------------|----------------------| ----------------------|----------------------|----------------------| ^ ----------------------|----------------------|--0--------L--------| ----------------------|--0---------0----L----|--0--------L--------| -----------------0----|-------0--------------|--0--------L--------| ------------2---------|----------------------|--2--------L--------| -------2--------------|----------------------|--------------------| --0-------------------|----------------------|--------------------| --L--------L--------|| --L--------L--------|| --L--------L--------|| --L--------L--------|| --------------------|| --------------------|| Imi spune si mie cineva ce inseamna L??? pls can la chitara de aprope 2 ani si nu am mai intalnit asa ceva ... orikum niki g nu jtiu ke inseamna... ce sa fac asta e... ma ajuta cineva?dau o bere... (daka are nevoie cineva vreodata de un hacker bun sa zika la tata k se rezolva) ms moolt...ROCK ON!!!
LORD-C Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 (edited) Intai am sa te salut cu respect, urandu-ti Bun Venit pe forum ... iar daca numele "Ciolan" este numele tau, atunci am sa ma si plec, caci imparitim un unme rar ... Ca tot veni vb de Ciolan, la Cluj, din cate stiu eu, a existat un mare dirijor cu numele asta, deci putem fi cu atat mai mandrii de el L ar putea insemna, dupa cum arata tabulatura - Let ring... adica sa lasi nota sa sunemai multi timpi (s-ar putea sa ma insel)... fiind o tabulatura a unei piese Iris, ma astept sa inseme "la fel"... cunoscatorii stiu povestile cu "rotocol dreapta, solo Valter, aici stau si altele..."(glumesc, fireste... nu ma injurati)... nush exact daca asta... canta asa si vezi daca suna... G in skimb, vezi ca are acel "slash" in fatza lui... este un slide acolo... in notatia clasica - glissando Edited February 5, 2008 by LORD-C
razvanciub8a Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 cred ca acest site te'ar putea ajuta L - nota legata (link note). De regula, acest simbol sta dupa alta nota, ca sa-i prelungeasca lungimea. s (g) - slide. Este vorba de efectul de Glissando (alunecare pe coarda). Slide-ul se mai noteaza prin / daca este ascendent (de pe o pozitie joasa pe una mai înalta) si \ prin daca este descendent (de pe pozitie înalta pe pozitie mai joasa) deci, LORD-C a avut dreptate .
Guest CioLan HAcKer Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ms moolt baietzii... dau o bere...sau 2 sau 3...kand ne intalnim ...vedem noi... orikum ms ms ms ms !!!!!!!!!!! Akuma pot si io fericit!!! RocK RULZ!!!
Recommended Posts