Guest om__bun Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 (edited) buna dimineata.....am si io o problema..mi s-a pus pata pe melodia asta draguta foc de la Trupa si neavand tab pt ea am incercat sa scot acordurile....lucru nu tocmai usor,pt ca ceva ma cam deruteaza....sper io sa fie din cauza experientei mele f mici decat din cauza urechii..... am incercat sa fac o varianta si o atasez aici(urmand sfatul lui Cosu ).....daca cineva isi da seama de vreo eroare este rugat sa o corecteze.....daca o vede Manu s-ar putea sa o iau pe coaja ca am pocit melodia.... DACA NICI TU Muzica: Manuel Savu Text: Simona Radu F..........G...........................Em Te vad, dar ochii tai privesc prin mine F..........G...........................Em Te aud, dar tu vorbesti doar pentru tine F Daca nici tu nu stii In brate sa ma tii Em Atunci cine? F Daca nici tu nu esti In stare sa-mi zambesti Em Atunci cine? F..........G...........................Em As vrea sa plang si-apoi sa rad cu tine F..........G...........................Em As vrea sa-mi spui ca o sa fie bine ……………………. de fapt...incertitudinea mea este daca acolo este G sau C.... o ascult la casti si nu pot incerca sa o cant si cu vocea pt ca se trezesc cei 5 colegi de camera si s-ar putea sa ma survoleze vreo cateva perechi de bocanci... ...nu radeti....ca nu am aparare antiaeriana..... am gasit io o varianta si pt solo..dar nestiind ce program face chestia aia cu corzile mi-e lene sa o fac io cu liniute.... orice sfat este binevenit...si sa nu va prind ca radeti...ca va rup urechile..si n-o sa mai puteti canta.... originalul se poate downloada de aici: http://www.trupa.ro/ro_downloads.html merci frumos pt rabdare si pt sfaturi...numai bine.... Edited November 3, 2005 by om__bun
cearny Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Vezi ca tre' sa te acordezi in bemol, daca nu gresesc.
Guest om__bun Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Vezi ca tre' sa te acordezi in bemol, daca nu gresesc. aoleu..va rog io frumos...macar modul de acordare sa fie cel clasic.....ca ma bagati in ceata de tot....
Guest om__bun Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 (edited) Il Diavolo, acolo unde aveai dubii este bine, in schimb, peste tot unde tu ai auzit Em este de fapt Dminor7 Bafta! am gresit aseara cand am postat...am scris Em in loc de Dm.....dar dupa cum spune autorul..tot m-am inselat.... ...multumesc mult Manu... Edited November 3, 2005 by om__bun
Recommended Posts