Guest restinpieces Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Dupa cum vedeti in poza treaba sta cam urat... desteptul care a "smuls" cordarul a facut o gaura in cutia de rezonanta Daca ma duc la un magazin probabil o sa imi ia pe treaba asta cam cat as da pe una noua. Poate stie cineva daca se mai poate repara sau e un caz pierdut... Chitara e un reghin torres B din '85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest omuletzu verde Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 da se poate repara,,,de unde esti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest restinpieces Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 din bucuresti as vrea foarte mult sa o repar... avand in vedere ca e mai batrana decat mine cu 2 ani dar sa nu dau peste 1.5 mil ca atunci mai repede imi iau alta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest restinpieces Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Da-i un mesaj lui George Baicea (gbaicea pe RGC). E un lutier foarte bun.Te intelegi cu el, ii descrii problema si-ti spune pretul. Merci I-am trimis un mesaj.. nu stiu daca l-a trimis totusi pentru ca in "sent folder" nu am nimic dupa ce mi-a zis ca a fost trimis.... poate pt ca am post-count prea mic...? Poate reuseste cineva sa il contacteze pt mine... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Mai ai bridge-ul si "cuiele"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest restinpieces Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Mai ai bridge-ul si "cuiele"? din pacate nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Atunci trebuie sa mergi neaparat la lutier. Din pacate te va costa mai mult de 150RON, si nu cred ca merita. Chitara este din placaj de tei, adica nu prea are ce trebuie... Mai bine pune banii bine mai aduna o suta doua si ia-ti o chitara de ocazie de aici. (Am vazut un Maxine negru aici pe forum). Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest omuletzu verde Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 lutier bun este cornel ursu,lucreaza la guitar shop...il gasesti luni si joi...si lucreaza in functie de valoarea chitarii,adica o sa-ti ceara ceva echilibrat q valoarea chitarii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest restinpieces Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Merci tuturor pt informatii. Zilele astea o sa ajung pe la guitar shop sa vad daca se merita. Daca mai aveti alte idei ... pm me sau post aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 am si eu 2 reghinuri vechi la care a trebuit sa-mi lipesc cordarul... urata treaba. una fusese lipita cu aracet si lemnul se umflase deci a trebuit sa-l rod eu cu pila si lama. :| cred ca te mai poti duce la rapsodia. au si aia un fel de atelier. dunno. bafta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts