www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Concert 4X4, vineri 19 noiembrie, ora 20.00, in Clubul Big Mamou (Bucuresti)


cearny
 Share

Recommended Posts

afis_proiect.jpg Daţi o mână de ajutor muzicii!

 

Ne face o deosebita placere sa va invitam vineri 19 noiembrie, ora 20.00, in Clubul Big Mamou de pe Splaiul Independentei 2B, la concertul trupei 4X4 (Minioneta Georoiu - vocal, Ionuţ Georoiu - saxofon, Cătălin Ciucan - chitară, Căpitanu' - bass, Tiberiu Florescu - tobe) în cadrul proiectului "Dati o mana de ajutor muzicii". Prezenta dumneavoastra la acest eveniment ar fi o bucurie pentru noi.

 

Pentru început, este vorba numai de trupa de rock folcloric, 4X4 (Minioneta Georoiu - vocal, Ionuţ Georoiu - saxofon, Cătălin Ciucan - chitară, Căpitanu' - bass, Tiberiu Florescu - tobe).

 

Cuvintele sunt inutile, ascultaţi şi convingeţi-vă! Atât vă spun: MERITĂ!

 

http://www.nemaigandim.ro/Descantec.mp3

 

Ce încercăm noi aici? Să demonstrăm cluburilor că nu trebuie să fii comercial să ai public! Momentan, multe trupe bune de la noi cântă rar, fiindcă nu sunt suficient de sexy. V-aţi săturat de manele şi alte “pseudo-muzici” şi vreţi să se schimbe ceva? Daţi-ne o mână de ajutor, daţi o mână de ajutor muzicii din România! Noi trebuie să mişcăm primii roata, nu X sau Y!

 

Cum? o să mă-ntrebţi. Nimic mai simplu, veniţi la cântarea trupelor invitate, să demonstraţi că se poate! Cum vor fi plătiţi? Voi îi veţi plăti din bilete, dacă vreţi. Intrarea este liberă, dar cei care vor cumpăra bilet vor susţine clauza noastră, iar din banii strânşi vor fi plătiţi artiştii, iar noi, vom demonstra că se poate.

 

Acest proiect este foarte important pentru muzica din România, pentru toate trupele bune de la noi din ţară care nu pot ieşi la suprafaţă fiindcă nu-s comerciale.

 

Biletul are un preţ liber, de la 50.000 în sus. Fiecare dă cât vrea, dacă vrea. O să adormiţi cu gândul că aţi ajutat (buturuga mică, răstoarnă carul mare) la promovarea muzicii în România.

 

Vă aştept cu întrebări pe www.nemaigandim.ro sau la ovidiu@nemaigandim.ro

 

P.S. Cei cu bilet vor avea locul la masă asigurat. Vă rog să ne contactaţi pe mail să vă confirmaţi prezenţa, locurile fiind limitate.

mapa_presa_4x4c.zip

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.