Alex Buga Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Salut. Vreau sa conectez Strat-ul la calculator prin line in si vreau sa am un semnal clean foarte bun. Momentan am un preamp home-made si un Digitech Hot Head fara true bypass, insa se simte nevoia de ceva mai bun. Ideea e ca oscilez intre un M-Audio Fasttrack USB si Acest preamp. Cum se comporta acest preamp in line-in ? Baga si fas ? Foloseste la ceva lampa aia sau e doar de design ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0rin Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Salut Alex! Eu detin acest preamp si sunt foarte multumit de el , il folosesc mai mult ca si preamp si phantom power pentru microfon insa daca ai putina rabdare am sa imi scot stratul si am sa incerc sa iti pun o mostra cam cum ar suna stratul direct in preamp si line in.La bani acestia acea lampa nu cred ca face prea multe.Aici poti asculta cam cum suna preamp-ul folosit cu microfonul , e o inregistrare cu muzicuta. sper sa revin astazi sau daca nu , maine cu mostrele de strat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0rin Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Alex uite mostrele care ti le-am promis: Fender stratocaster-> Tube MP->Line in computer , ce se aude e : open strings , cateva acorduri si cate un lick sau o gama , pe doza neck pana la minutul 1 , pe doza middle pana la 1 :15 si restul pe doza bridge.secundele de la inceput si ce mai e liniste prin inregistrare e zgomotul care il face preamp-ul(impreuna cu soundcard-ul) avand chitara conectata la el( mai nimic , zic eu).Sper sa te ajute la ceva. TUBE_MP_SAMPLES.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Salut s0rin, Ma scuzi ca intervin. Sunt patru modele Tube MP: The Original (sau simplu Tube MP), Studio V3, Project Series si Project Series w/USB. Cu care dintre ele sunt facute mostrele? Multam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0rin Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Salut s0rin,Ma scuzi ca intervin. Sunt patru modele Tube MP: The Original (sau simplu Tube MP), Studio V3, Project Series si Project Series w/USB. Cu care dintre ele sunt facute mostrele? Multam. V3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Buga Posted January 23, 2008 Author Share Posted January 23, 2008 Eu intrebam de modelul standard. se aude misto oricum. Din ce-am citit pe ZZSounds cica n-ar fi mare diverenta intre V3 si standard. Decat vu-metrul. Sa vad ce bani am saptamana asta. Poate merg totusi pe M-Audio. Sper sa o mai gasesc ca mai aveau decat una in stoc cei de la AV Audiosys. Mersi mult pentru demo Le dau si prin Guitar Rig sa vad cum se aud Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts