www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Despre Montarea Unui Set Emg 81-85


Guest En1gma

Recommended Posts

buna seara!

 

De curand am luat aceste doua doze, in primul rand, 2 poturi erau noi, 2 erau folosite, si au aparut urmatoarele probleme:

1) Toate schemele de montaj pe care le-am gasit au in vedere un switch cu 3 fire, al meu este de 4. Montajul meu in sine functioneaza ok, dar:

cand schimb dozele pe clean, se aude un poc foarte enervant, si pe distors se aude, dar nu asa de tare. Cred ca asta se datoreaza faptului ca undeva, switch-ul acela nu e legat la ground sau ceva de genul.Folosind http://www.emginc.com/downloads/wiringdiagrams/EMG-ZWset.pdf , am incercat diagrama 4 si 5, in sine e cam acelasi, doar se inverseaza la poturi de volum acele doua fire la pozitia 2 si 3.

Ambele functioneaza, doar ca acel poc la schimbat tot nu dispare.

Deci eu mai am un fir negru, care vine de la switch,cred ca este impamantarea switchului , acela este firul care este in plus fata de diagramele acestea.Deasemenea am citit ca la dozele acestea nu trebuie legat acel fir care vine de la impamantarea de bridge, am o senzatie ca acel fir si acest fir care vin de la switch sunt degeaba pentru dozele active? Eu am legat firul negru de care vorbesc care vine de la switch la impamantarea de pe potul de ton.

Atasez o poza sa se vada despre ce e vorba:

 

post-2636-1200848155_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hehe, dupa multe cautari am gasit sursa problemei. Stiam ca daca volumele sunt independente, daca inchid pe careva, pe pozitia cealalta si pozitia middle tot trebuie sa sune. Am observat ca daca inchideam de tot bridge-ul,si selectam neck-ul sau middle, nu mai se auzea acel poc. Atunci m-am prins ca undeva, bridge-ul nu e legat la masa.Acel pot care nu era nou nu avea un piciour intors sa faca legatura cu firul hot. Am intors acel piciorus si totul este ok, nu mai pocneste, si nici nu fasaie potul.Singura problema ce a ramas ca nu am suruburi sa prind dozele de rama, ce aveam de la dozele pasive sunt un pic mai groase si nu se potrivesc. M-am uitat pe Thomann, dar nu am gasit nici un surub specific ptr. doze EMG. Ramane sa caut prin magazine specializate pe suruburi...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.