Guest Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 (edited) blink Uite o metoda interesanta ca sa faci melodiile tale sa fie mai atragatoare si mai placute pentru ureche. dai click pe -cu de sus Tehnica asta este inventata de o persoana (Win Wenger) care si-a dedicat viata evolutiei mentale pe cai naturale si nefustrante. Are si o melodie destul de acceptabila ca exemplu( de si la pian nu se prea pricepe ) Edited January 17, 2008 by Guest
marduk Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 hmmmm ascult piesa respectiva de vro 10 min...cat are 30? am auzit cateva teme cunoscute peacolo, ceva Chopin, Rachmaninov etc. suna acceptabil melodia dar nu e "catchy" cum ar spune cineva. Nu are greseli ce0i drept decat mici disonante pe alocuri. oricum tehnica pe care o descrie mnealui acolo o cam folosim si noi. orice piesa pleaca de la o varianta raw si se imbunatateste pe parcurs, nu neaparat involuntar cum pretinde domnul cu pricina. si nu-mi place ideea asta ca "anyone can do it" asta ar presupune ca si domnul Moga ar putea compune...si refuz sa accept asta :)
marduk Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 ai dreptate poate am fost prea gica contra si omu nu merita asta.
Guest Hippogryph Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Foarte interesante sfaturile pentru tinerii muzicieni. Cateva chiar mi-au schimbat perspectiva
apocalipsa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 eu nu cred ce zice baiatul ala ca oricine poate compune. nu de alta da e unele persoane care cred ca muzica e pierdere de timp... aceleasi persoane evident retarde care ulerior asculta muzica oriunde merg.... in rest metoda toata stima pt ea...
Recommended Posts