CulBoji Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Am shi io nijte bani pt amp shi m-am decis ca un Randall RG200G2 ar cam fii potrivit ca pret/calitate. La cam 450eu is mai multe posibilitati da asta mi se pare potrivit, 200W 2canale(2 gainuri,clean cu boost), vroiam sa imi iau headu de 200W+ cab behringer de 400w da ma costa cam 770eu shi acuma nu prea ii am Voi cam ce stiti, ce ati auzit despre Randall, adica chestii in plus fata de reviewurile de pe net shi faptu ca Dimebag canta pe ele , in special despre seria G2
CulBoji Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 No bine, o sa-mi dau comanda la el in weekend, is 495Eu da macar stiu ca am Celestione de 200W, distors Randall shi iesire pt cabinet
CulBoji Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 Mi-o ajuns insfarshit ampu shi pot spune ca ishi merita banii. Clean foarte clar, Gainuri cu multe c***e, footswitch foarte solid shi folositor, creca o sa trebuiasca sa-mi vand procesoru dupa ce-mi cumpar o pedala de wah pt ca nu prea mai mi folositor
Guest p_aciulea Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 baga si u o poza cu minunatia sa vada si ochii nostrii de muritori de rand
Blondu Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Ca pret e super ok .. dar ca putere mi se pare exagerat. 200W pentru un combo de chitara este din toate punctele de vedere prea mult, si pt concert si pt repetitii ... iar pentru acasa e deja absurd. Oricum sa-l canti sanatos.
CulBoji Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Mersi, pai l-am luat pt repetitii shi concerte, il tin o sapt pe acasa ca sa experimentez cat mai mult cu el Mi-am luat de 200W ca am zis ca daca tot imi iau unu nou sa-mi iau unu cu care sa nu am probl de sunet, sa ma tina, sa nu fortez boxele la repetitii ca sa ma aud , shi cine nu isi doreste cat mai multa putere in amp shi boxe ? Ma gandeam sa-mi iau shi un cabinet pt extensie la el
malex Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Fratie, sa-l stapanesti si sa-l canti sanatos sa nu fortez boxele la repetitii ca sa ma aud ... bah, daca voi repetati la 200W, va si auziti intre voi? Ma gandeam sa-mi iau shi un cabinet pt extensie la el INSANE Bafta
Recommended Posts