maur Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 salutare, am si eu 2 intrebari: 1. exista in orasele mari vreun magazin (consignatie...sau ceva de genul asta) unde as putea vinde instrumente muzicale...(efecte...chitari...clape...stative....)? asta in conditii bune (adik cu banii jos....eu duc marfa si ei sa dea banu`, sau upgrade...mai vin eu cu bani si iau ceva mai performant) am cateva scule in stare foarte buna...pe care le-as da, stiu eu...la 60-80% din pretul de magazin....de la caz la caz... 2.imi poate spune cineva unde gasesc un suport de genul asta: si la ce bani...eventual second hand... multumesc anticipat. numai bine!
cristeadnl Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 +1... ar fi interesant de stiut de un astfel de magazin...
Guest zzz Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Magazinul "Muzikia" din Timisoara parca se ocupa cu chestii din astea...cand ai drum pe acolo da o fuga ca sa afli in detaliu ce si cum...
maur Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Magazinul "Muzikia" din Timisoara parca se ocupa cu chestii din astea...cand ai drum pe acolo da o fuga ca sa afli in detaliu ce si cum... merci zzz....doar ca sunt vreo 600 km intre mine si muzikia... in alte orase?
Guest domnul Rig Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 oh in bacau era casa modei, dar ultima oara cand am fost se desfiintase
maur Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 oh in bacau era casa modei, dar ultima oara cand am fost se desfiintase da, stiu... dar un stativ pt chitara clasica...pt live performance....with 2 guitars?
Guest Rayvann Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Sunt foarte sigur ca inca e o consignatie dinaia in bacau. Acolo mi-am vandut chitara acu 2 saptamani. (ma rog.. un prieten din bacau, n-am trecut niciodata pe acolo inca)
Recommended Posts