Guest muskasflight Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 (edited) "Go To Berlin" este o trupa din Bucuresti ce abordeaza stilul indie/rock. Au avut aparitii prin numeroase cluburi din underground-ul bucurestean si nu numai. Initial cunoscuti sub denumirea de Wig, si-au schimbat numele dupa aparitia lui Misha,noul vocal. Cu ajutorul lui Robert Enache(Lama, chitaristul trupei Firma) au scos si un demo pe care il puteti asculta pe www.myspace.com/gotoberlinofficial Edited January 9, 2008 by muskasflight
Guest Una Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Am vazut Go To Berlin la Tvr chiar acu cateva minute si mi-a placut foarte tare! Si atitudine si piese si tot ce vrei! Foarte fain vocal,foarte fain chitarist ,parca tobarul nu e la fel de "implicat",ca sa zic asa.... Oricum,fain... Muncit,repetat,bravo!
Bobi Green Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Ristecpa frate! ! ! Bravo baieti! Ne vedem pe Wembley! :)
Guest Morgan Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 parca tobarul nu e la fel de "implicat",ca sa zic asa.... daca ti se pare ca tobarul nu e implicat, e pentru ca omul, cand e vorba de muzica, e al naibii de serios si concentrat.
Guest Una Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Ho,ca n-am vrut sa lovesc. Am zis ce s-a vazut la tv-ul meu. Asta,pan' la urma ma fereste de aia care zic de obicei ca trupa isi pune prietenii sa scrie cum ca.... So. Mie imi parea ca tobosarul e cu mintea in alta parte. Ca nu e la fel de "bagat" ca si ceilalti. N-am zis ca e slab sau ca nu's ce.
lex Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 salutare baieti ... foarte faine piesele ... ne vedem la urmatorul concert . P.S ( Mircea ) : procesorul este super fain
Sweetdeeds Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Mult succes baieti! Pe cand urmatorul concert ?
Guest muskasflight Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 urmatorul va fi pe 14 februarie.nu stim inca unde... peste cateva zile punem pe net si filmarea de la tvr. paul- go to berlin
Guest butwhy Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 (edited) TVR Vids aici => http://www.myspace.com/gotoberlinofficial misha(goto berlin) Edited January 20, 2008 by butwhy
Guest butwhy Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 (edited) 1.Cheap Friend 2.Wet Morning 3.Take the Crown Edited January 20, 2008 by butwhy
Guest muskasflight Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 primul videoclip GTB !!! JEREMIAH ! enjoy... or die
irsk8er182 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 am vazut astazi la apropo tv in sectiunea in care se promovau artisti noi si am observat ca lipseste vocalul pe care il stiam eu... ce s-a intamplat?
Guest fry Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 (edited) Au renuntat la vocal acum vreo cateva luni. Ce sa zic... vocea lui Misha cam era in formare, dar in ultima vreme progresase mult, isi controla mai bine vocea, prinsese siguranta pe el, nu prea mai facea greseli. Imi placea sa ma duc sa-i ascult la cantari ptr ca de fiecare data erau mai buni, sunau mult mai bine (si asta nu e doar parerea mea). Binenteles ca nimeni nu este de neinlocuit, dar ascultandu-i acum, sunt convins ca au gresit cu schimbarea vocalului. Nu vreau sa fiu rau, dar cel de acum imi lasa impresia ca GoToBerlin a devenit o trupa banala care suna dragut normal si atat. Probabil ne uitam aici la inca o trupa care ar fi putut face ceva, dar care si-a dat singura in cap. Then again... who knows? Talent au. Edited January 28, 2009 by fry
Guest Baumwolle Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ma intrebam pe unde mai umbla Alex Miu. Nu e tocmai pe gustul meu, dar se simte calitatea. Felicitari!
Recommended Posts