www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Acustica Sw201bk

Recommended Posts

Posted

Hei...ce parere aveti de ea? >daca ati auzit vreunu sau chiar aveti un exemplar ca asta:) >

Am vorbit cu cei de la mcmusic si mi-au trimis-o azi....avand sediu in bacau si eu fiind din focsani, maine imi va fi acasa ^^. and thheen...to work :) pana cand incepe scoala cu tezele ei. X(

:) rgc :)

post-6187-1199464141_thumb.jpg

• 1 month later...
Posted (edited)

Exact acelasi tip de chitara mi l-am luat si eu tot pe 4 ianuarie :):) ...am gasit threadul pe google si nu m-am putut abtine sa nu raspund :) ...sunt multumit de ea,doar ca ma dor buricele degetelor ingrozitor de la coarda 1...mult succes La cantat,Punk!

Edited by walea
Guest Anca Pavel
Posted

Asta e... :) mult si bine dor buricele degetelor cand se canta pe o acustica...dar asta se poate intampla si pe o acustica dar clasica...dar o solutie e invatarea de a stii cat de tare sa apesi pe corzi, pe taste...

Cel mai mult conteaza ce iese in final... :)

• 1 year later...
Posted
Hei...ce parere aveti de ea? >daca ati auzit vreunu sau chiar aveti un exemplar ca asta:) >

Am vorbit cu cei de la mcmusic si mi-au trimis-o azi....avand sediu in bacau si eu fiind din focsani, maine imi va fi acasa ^^. and thheen...to work :) pana cand incepe scoala cu tezele ei. X(

:) rgc :)

salut! vreau sa imi iau si eu una, esti multumit de ea? eu o iau la mana a doua cu 2 milioane, crezi ca isi merita banii? multumesc anticipat

Posted
La mana a 2-a nu as da mai mult de 1 milion jumate pe ea. 2 milioane daca e electro-acustica. Eu am modelul asta electro-acustic, e o chitara numa' buna de incepatori, numai sa ai grija la defecte cand o cumperi.

Salut! ce defecte ar putea avea? ma refer la defectele pe care le-ar putea observa un incepator, presupun ca sunt de natura tehnica vizibile... :)