Guest PhenomenOn Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ca tot e forum de chitara, de orice gen, am zis sa pun cateva melodii cu mine la chitara clasica.... fernando sor-andanta in do major,Bah-Bouree,Antonio Lauro- El Negrito gerald tarmez-aries de son Chiar daca sunt la liceul de muzica la sectia "chitara clasica" eu ma consider totusi unul de electrica...
Guest PhenomenOn Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 foarte tare frate; si ai castigat?? Am luat premiul special, nush ce inseamna dar pot sa spun ca au dat premiile in ordinea asta: premiul III, premiul II, premiul I si apoi premiul special, Multumesc mult pentru aprecieri
Bobi Green Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 (edited) pey felicitari atunci ! bravo.. tine=o tot ashea; sa participi si la dalea pe electrica Edited January 4, 2008 by greenbongy
Guest PhenomenOn Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 pey felicitari atunci ! bravo.. tine=o tot ashea; :) pey felicitari atunci ! bravo.. tine=o tot ashea; sa participi si la dalea pe electrica Nush daca exista prea multe pe electrica in romania
Guest omuletzu verde Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 guitar rulz...suna fain keep nit up!
Guest PhenomenOn Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 guitar rulz...suna fain keep nit up! multumesc , Indeed guitar rulz
ilun Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 bravos frate...tine-te cu burta pe carte si chitara si o sa dai linistea peste putin timp
Muky Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Bravos! Ai zbarcit-o tu o tzara cu Lauro si ar mai fi cate ceva...da' o iesit pana la urma . Succes mai pe mai departe!!! Si vrem (vreau) sa mai auzim (sau vedem) din astea. Multa bafta!!!
Guest PhenomenOn Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 bravos frate...tine-te cu burta pe carte si chitara si o sa dai linistea peste putin timp Multumesc mult sunt pe studiu Bravos! Ai zbarcit-o tu o tzara cu Lauro si ar mai fi cate ceva...da' o iesit pana la urma . Succes mai pe mai departe!!! Si vrem (vreau) sa mai auzim (sau vedem) din astea. Multa bafta!!! Da, shtiu. E cea mai recenta melodie si putin studiata din cele patru melodii... Nu inteleg de ce, dar la clasica am emotii mult mai mari ca la electrica
Guest JoN Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ... Nu inteleg de ce, dar la clasica am emotii mult mai mari ca la electrica Eu ma pierd mai repede la melodiile cu finger picking. Nu stiu de ce....ma simt mai sigur cand am pana in mana. Poate asta e si la tine. Btw, great job !
Guest PhenomenOn Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Eu ma pierd mai repede la melodiile cu finger picking. Nu stiu de ce....ma simt mai sigur cand am pana in mana. Poate asta e si la tine. Btw, great job ! Multumesc, si eu cu pana ma simt mai bine.
Muky Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Da, shtiu. E cea mai recenta melodie si putin studiata din cele patru melodii... Nu inteleg de ce, dar la clasica am emotii mult mai mari ca la electrica Pai cum de ce ai emotii mai mari? Greselile se simt mult mai bine la chitara clasica, esti singur acolo pe scaun ... e destul de greu sa o dregi cand o comitzi. Am io o sugestie , sa nu mi-o iei in nume de rau, daca se intampla sa gresesti, da-i inainte, nu te mai intoarce, nu va mai fi asa de saritor in ochi. Spor!
Guest PhenomenOn Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Pai cum de ce ai emotii mai mari? Greselile se simt mult mai bine la chitara clasica, esti singur acolo pe scaun ... e destul de greu sa o dregi cand o comitzi. Am io o sugestie , sa nu mi-o iei in nume de rau, daca se intampla sa gresesti, da-i inainte, nu te mai intoarce, nu va mai fi asa de saritor in ochi. Spor! Eu incercam sa trec mai departe, dar greselile ma ametesc complet .
Recommended Posts