Guest Preda Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 O veste destul de proaspata: John McLaughlin vine in Bucuresti pe data de 15 mai. Din pacate nu se stie nici unde va avea loc concertul si nici cat costa biletul. Sper sa nu fie doar un zvon asa cum a fost acel concert din luna iunie a anului trecut a lui Malmsteen, atat timp cat aceasta informatie vine de pe site - ul lui oficial. Astept cu nerabdare acest eveniment.
Guest stangaciu Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Asta e chiar o veste! http://www.comunicatemedia.ro/John_McLaugh...ania-Ev500.html
err Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Incredibil!!! Nici ca puteam sa-mi doresc alt chitarist in .ro !!! Pe Jeff Beck l-am vazut, acum McLaughlin! SUPER VESTE!!! VOI FI ACOLO!!!!!
ilun Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 pfai de capu meu!!!!!!!!!! nu cred...am vazut si gambale si morse si meola acu sa vad si pe mclaughlin in romania nu-mi imaginam ca o sa-i vad vrodata pe la noi si uite ... celor care se chinuie sa aduca astfel de muzica la noi
danpopp Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ...l-am vazut la Bucuresti in 1994 cu Dennis Chambers si Joey DeFrancesco! apropo: au mai fost zvonuri ca vine la Timisoara (anu' trecut)! ...ce sa zic: SA VINA!
Guest PhenomenOn Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 YEYYYYYYY, pe Adi Meola nu l-am prins.... Dar o sa il bat la cap pe tata pana ma duce la John McLaughlin. .
Recommended Posts