Les Paul 1960 Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 Cand m-am apucat eu de chitara vroia un vecin sa-mi vanda o chitara identica cu asta. Avea tot ce trebuie pe ea mai putin freturi. N-am idee ce ii veni de le-a scos. Daca ai nevoie de piese crek ti-ar putea da ca inca o mai are zace printr-un pod, asta daca ai chef de un drum la Galati. Sa imi spui cu cat o da ca platesc drumul chitarii pana in Bucuresti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandy Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Ok o sa-l intreb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 Ok o sa-l intreb Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted April 28, 2008 Author Share Posted April 28, 2008 Am ramas dator cu poza dupa ce repar chitara, ii multumesc domnului Ursu de la Guitar Shop pentru ca a reparat chitara si mi-a indeplinit visul de a avea o chitara electrica functionala. (si nici nu mi-a cerut mult) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts