marcel Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 (edited) nu stiu daca am postat unde trebuia ...dar am o intrebare...stie cineva, exista variante de Godin A6 sau ACS mai ieftine??..sunt firme care fac copii dupa asa ceva?... deja am folosit google-ul si n-am gasit nimic...poate ma ajutati... Edited December 28, 2007 by marcel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest barbu Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 stie cineva, exista variante de Godin A6 sau ACS mai ieftine??..sunt firme care fac copii dupa asa ceva?... ca si cum ai zice...fabrica de la colibasi construieste mercedesuri????faza ar fi cam asha..variante ieftine la chitarile astea chiar nu am auzit sa fie....din pacate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varu' maftei Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 http://www.thomann.de/gb/esp_ltd_xtone_pa_1_bk.htm http://www.thomann.de/gb/fender_telecoustic_deluxe_car.htm http://www.thomann.de/gb/epiphone_sststdsna.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapak Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 din cate stiu eu nu se fac variante chinezesti, godinul fabrica doar in canada si usa, au vreo 5 fabrici. poti lua un SA6 de pe ebay, mie mi se pare un pret bun fata de 7-800 cat e unul nou, uite aici oricum, si daca e sa iei o gioarsa, nu va avea electronica de la Godin si nici sound-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapak Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 hai ca am gasit ceva, desi mie nu mi se pare a fi copie de godin dar astia asa zic> uite aici e destul de ieftina dar eu nu m-as incumeta la ea Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 (edited) deci pt domnu care nu crede ca aia de la colibasi fac mertzane hai sa va povestesc o kestie: se intampla prin 2003 cred,,, un amic de-al meu cumpara la un moment dat un hohner electroacustic (nr de serie complicata) as spune format de ovation, da vreo 18 mil sau 16 pe ea, deci destul. buun pana aici nik nou. peste 1-2-3 ani ma trazneste ideea sa imi iau si eu una si aflu cu stupoare: chitara electroacustica hohner (arata a model f scump) era facuta in korea de o firma koreana special pt hohner intro editie relativ limitata. hohnerul nu producea insa acel produs, deoarece nu era in catalogul lor dar era sub licenta lor. deci iata ca se poate. ce e mai ciudat sau f ciudat este ca calitatea sculei era peste ce producea hohner. deci uite tata ca se poate. scuze maistre Marcel daca am fost putin pe langa... Edited December 28, 2007 by danzefirelli Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted December 29, 2007 Author Share Posted December 29, 2007 multumesc fratilor pentru raspunsuri...si da..la colibasi de pot face mertzane...iti dai seama k e normal sa nu fie comparabile cu alea de la mama lor..btw. in china exista o firma care produce lamborghini ilegal...deci ptr bani se poate face orice oriunde. sigue k daca vreau o chitara mai ieftina..inseamna si una mai proasta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapak Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 am citit ceva posturi pe forumul utilizatorilor de parker in care unii baieti, care au si cate 5-12 parker-uri, care mai de care mai scumpe, lauda excesiv un parker ieftin facut in Koreea (pm20) in comparatie chiar cu nitefly sau mojo. ma rog, nu in sensul ca e mai buna la toate capitolele dar e mai versatila si super playable cu un raport excelent calitate/pret Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapak Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 (edited) marcele> dai o bere! nu e chiar identica dar e mahon uite aici> http://cgi.ebay.co.uk/Godin-style-Electric...5QQcmdZViewItem nu e tocmai ieftina dar o trimite si in romania. 189 gbp plus transport in ro 30gbp = 229gbp = 1100 ron. nu platesti taxe vamale sau tva. Edited January 8, 2008 by kapak Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapak Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 si totusi, ai iesi ceva mai ieftin sh, daca vei gasi una pe care o trimite in RO, in aceeasi bani ca asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted January 9, 2008 Author Share Posted January 9, 2008 @dudu: alea-s chiar godin...eu caut copie de godin..ms ...sper sa-mi permit chiar godin pana la urma... @kapak: am sa-ti dau o bere dom'ne ...cred ca pana la urma tot batranul ebay ma va ajuta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapak Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 dupa ce imi permiti sa aud cum suna noutatea ta, dau eu berea... heineken la metru pai daca ebay nu e, nimic nu e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts