alexyz Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 (edited) Penele mele, nu's asa multe nush dc o pot numi "colectie" deocamdata. LE gresisem poza, pusesem o gagica Edited February 13, 2008 by alexyz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squier Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 mie imi e imposibil sa am grija de pene d'apai sa mai fac si colectie cumpar un set si intr-o saptamana ma trezesc ca mai am maxim doua.si apoi stau sa am grija de ele.oricum sunt consumabile,desi e frumoasa ideea unei colectii daca esti pasionat de asa ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexyz Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 mie imi e imposibil sa am grija de pene d'apai sa mai fac si colectie cumpar un set si intr-o saptamana ma trezesc ca mai am maxim doua.si apoi stau sa am grija de ele.oricum sunt consumabile,desi e frumoasa ideea unei colectii daca esti pasionat de asa ceva si eu am pierdut o groaza...din cele negre heavy Joe Satriani mai am doar 5 din 10, doar 3 din setul dunlop (de 6) plus din cele "ordinare" care se pierd fara numar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts