Legolas^ Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Salut sunt nou pe-aici... In zilele urmatoare intentionez sa comand o chitara electrica de pe site-ul www.proguitar.ro Si vreau sa-i intreb pe cei care au mai achizitionat intrumente de pe Proguitar...sa-mi ziceti detalii despre transport, in cat timp ajunge... Multumesc anticipat
Dimitriyus Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Salut sunt nou pe-aici... In zilele urmatoare intentionez sa comand o chitara electrica de pe site-ul www.proguitar.ro Si vreau sa-i intreb pe cei care au mai achizitionat intrumente de pe Proguitar...sa-mi ziceti detalii despre transport, in cat timp ajunge... Multumesc anticipat Mai bine scrie-le mail, ca raspund oamenii. Inteleg ca nu esti din Bucuresti...ca sa mergi tu acolo
Legolas^ Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Mai bine scrie-le mail, ca raspund oamenii. Inteleg ca nu esti din Bucuresti...ca sa mergi tu acolo Inca ceva...este vreo diferenta daca, comand de pe Proguitar sau GuitarShop ? Inca ceva...este vreo diferenta daca, comand de pe Proguitar sau GuitarShop ? Retrag intrebarea
Dimitriyus Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Inca ceva...este vreo diferenta daca, comand de pe Proguitar sau GuitarShop ? Retrag intrebarea Nu uita ca ai sansa sa probezi chitara! Nu e de neglijat!
Legolas^ Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Nu uita ca ai sansa sa probezi chitara! Nu e de neglijat! Da stiu...dar nu am posibilitatea sa ajung la bucuresti...si de asta comand
Recommended Posts