Guest Adriani Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Concert Adi Manolovici Syndikate pe 29 noi. 2007, ora 19.00. la Casa de Cultura a Studentilor din Alba-Iulia cu ocazia sarbatorilor dedicate zilei Nationale. Va asteptam cu drag...daca sunteti din zona ! Keep On Rockin' !
gogi.rust Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Va uram drum bun pana acolo si succes la cantare!
Guest Adriani Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Va uram drum bun pana acolo si succes la cantare! Iti multumim George. Si tie mult succes la Big Mamou, salutari si trupei Shamrock. Ma bucur la orice realizare a fostilor mei elevi care mi-au ramas si prieteni. Cele bune, cantare faina !
horica Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 ne vedem in bucuresti..... multa bafta in ardeal(super public ce se gaseste acolo) si rock on
Guest Adriani Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 ne vedem in bucuresti.....multa bafta in ardeal(super public ce se gaseste acolo) si rock on Multumesc Horia, asa este. Super public in toata tara inclusiv in Big Mamou. Pe unde am fost, publicul a fost generos dar e drept ca si noi am facut show. Bafta trupei Al!as.
Guest Adriani Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Stire de ultima ora: In deschiderea noastra va fi trupa Propaganda din Alba. Sper sa va placa ( celor ce veti fi prezenti ), mie personal mi-au placut la Rock'n Iasi cand au cantat chiar inaintea noastra ! Se repeta povestea. Keep On Rockin' !
Recommended Posts