Mr.Fritz Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 VAND PROCESOR KORG AX30G: MADE IN JAPAN STARE FOARTE BUNA PRET 700 RON (PRETUL NU ESTE NEGOCIABIL!!!) ARE 66 DE EFECTE PENTRU MAI MULTE DETALII EMAIL:gigi_fritzro@yahoo.co.uk YAHOO ID: gigi_fritzro NR. DE TELEFON: 0723946975(DE PREFERAT SA IMI DATI MESAJ DEOARECE S-AR PUTEA SA NU POT SA VA RASPUND IN ACEL MOMENT)
Guest DarkMan2004 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 ok deci nu pot sa ma abtin...display-ul e crapat...stare f buna zici?...cred ca ma inseala pe mine vederea
Mr.Fritz Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Displaiul nu este crapat este doar plasticul care il protejeaza eram sigur ca o sa sariti pe chestia asta si daca era crapat nu se mai vedea bine scrisul vrei sa iti fac poza sa vezi ca e inpecabil cand merge se vede bine din cate stiu eu daca este crapat se face o pata neagra intreaba pe cine vrei......
Guest DarkMan2004 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 am inteles...te rog sa ma ierti pt "interventie" ...ma bagam io sa-l iau da am alte planuri pt bani acuma...distorsu suna misto
Mr.Fritz Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 (edited) Nu-i nik in poza de sus cam arata ca e spart pt ca nu este aprins dar am vrut sa se vada toate detaliile. Am pus cateva cantece pentru a va face o idee (chitara folosita este un ibanez rg320) Edited October 14, 2005 by Mr.Fritz
Guest MMG Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Totushi, nu e o tehnologie cam veche vinduta cam scump? Sorry, dar nu m-am putut abtine sa ma dau cu parerea... Pentru mine oferta ta este prea extraterestru de exagerata ca sa nu le recomand si altora o reducere de 45% a pretului pe care il propui... Probabil ca sint prost si merit un warn...
Mr.Fritz Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Pai hai sa o luam asa daca zici tu deci reducerea pe care o zici tu ar veni la 385 RON intrebarea mea este ce efect iti iei de bani astia sincer acu si daca zici te tehnologie veche ai cantat pe el stii ce face eu l-am comparat si cu alte efecte mult mai noi si am vazut ca nu prea sunt cine stie ce in comparatie(nu cred ca am voie sa dau nume de alte firme)cu efectul meu. Stiu ca este un efect lansat pe piata de multi ani nici nu se mai fabrica dar asta nu inseamna ca nu se compara cu cele noi care din cate am vazut difera de cele vechi cantitativ si nu calitativ(vorbind de pretul acesta nu de alte efecte care costa mult).
Catalin S. Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Un procesor asemanator (o fi acelasi) vindea un chitarist pe un alt forum acu vreo 7-8 luni sau mai mult... dar la 10 mil. Inseamna c-o fi ceva de capul lui... Oricum pana nu il aud si mie mi se pare cam mult...
Guest Abuser Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 heheh...procesor identic cu ala am vazut eu la un magazin din Mon Falcone -italia. Vroiau 60 de euro pe el si arata impecabil. no offence!!!Sunetul e cam "vechi".
Recommended Posts