Guest angel_rockgirl18 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 heloo!! sunt vocalista fac canto de 1 an. si vreau sa-mi formez o trupa de goth/pop/rock/sau metal simfonic...caut oameni seriosi,cu vointa de lucru,si spirit de echipa...instrumentisti am nevoie de un bassist,2 chitaristi,ritmic,si solo,clapar,si un tobar. numai din bucuresti. oameni seriosi. va multumesc.. si pentru contact:id de ym:angel_of_dark20072001 si nr de telefon:0728.745.407.
Guest angel_rockgirl18 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 heloo!! sunt vocalista fac canto de 1 an. si vreau sa-mi formez o trupa de goth/pop/rock/sau metal simfonic...caut oameni seriosi,cu vointa de lucru,si spirit de echipa...instrumentisti.am nevoie de un clapar,tobar,bass,si 2 chitaristi. cine are violoncel nu este exclus putem incerca ceva nou in lumea muzicii..varsta nu conteaza. ci doar experienta,si seriozitatea. id meu de ym unde ma puteti contacta este:angel_of_dark20072001 nr de telefon:0728.745.407. numai din bucuresti.heloo!! sunt vocalista fac canto de 1 an. si vreau sa-mi formez o trupa de goth/pop/rock/sau metal simfonic...caut oameni seriosi,cu vointa de lucru,si spirit de echipa...instrumentisti am nevoie de un bassist,2 chitaristi,ritmic,si solo,clapar,si un tobar. numai din bucuresti. oameni seriosi. va multumesc.. si pentru contact:id de ym:angel_of_dark20072001 si nr de telefon:0728.745.407.
Guest angel_rockgirl18 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Vocala..vreau sa-mi formez o trupa de goth/pop/rock/sau metal simfonic...caut oameni seriosi,cu vointa de lucru,si spirit de echipa...instrumentisti am nevoie de un bassist,2 chitaristi,1clapar,un tobar si eventual 1 violonist sau 2.. numai din bucuresti.Rog seriozitate..contact:id de ym:angel_of_dark20072001 si nr de telefon:0728.745.407.
Guest Morgan Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 goth/pop/rock/metal simfonic... exista ceva ce sa nu vrei sa canti?
Squier Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 goth/pop/rock/metal simfonic... exista ceva ce sa nu vrei sa canti? da...cred ca doom/trash super tehnic cu influente reggae nu i se potriveste. acum serios,poate fata stie sa cante,dar la "posting management" nu se descurca deloc
Guest Morgan Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 da...cred ca doom/trash super tehnic cu influente reggae nu i se potriveste.acum serios,poate fata stie sa cante,dar la "posting management" nu se descurca deloc asta nu era departamentul lui junkyard? Ar putea sa-i dea lectii. Sa vezi ce warn-uri ne luam noi pe faza asta
Guest miriapod Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Fiindca sunt 2 anunturi cu acelasi continut, asta se inchide si ramane cel din sectiunea dedicata. bafta la cantat
Recommended Posts