Guest Lupoaica Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Oameni buni, is si eu intr-o mica dilema. Vine ziua mea, si m-am saturat de baruri gen Jack, H&H etc. Stie careva un loc unde se pune muzica veche? Gen Rock and roll, Disco, oldies d-astea (pentru cei care ati fost prin white horse, cam ce pun aia pe acolo - Rock around the clock , Twist, etc). Chestii de genu. Stie careva in Bucuresti? Mersi
guitarsarpe Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 cam prin ce zona e? pasajul victoria. calea victoriei vis-a-vis de palatul telefoanelor (mai jos de magazinul muzica) cam pe unde e magazinul yamaha. incearca si music club (in spate la cocor) sau spice club (casa de moda venus -calea victoriei-politia capitalei) . in toate astea 3 ai sanse sa prinzi si o formatie de coveruri (jukebox, no13 etc.) si atmosfera este excelenta. este mai scump (este si o intrare) si bauturile sunt mai scumpe dar merita.. nu in fiecare zi e ziua ta
vektor Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 (edited) Colector's Pub. E aproape de B52. Edited October 1, 2007 by vektor
Doctor X Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 (edited) Calea Victoriei, vis-a-vis de Palatul Telefoanelor. Later: prea tarziu... 4 post-uri in acelasi minut.... Edited October 1, 2007 by Doctor X
Recommended Posts