ALEKS Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Ma intreb, oare sunt publice tab-urile celor de la Negura Bunget? M-ar interesa "Vremea Locului Sortit" sau "In Zvacnirea Apusului". Mentionez ca nu sunt fan al stilului Black (daca nu acesta este stilul pe care-l adopta, va rog corectati-ma) dar imi place orchestratia pe care o au cei din Negura Bunget.
prowler Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 loool daca gasesti asa ceva, as fi si io interesat sa le vad
Guest Boba Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Ma ,taburi am cautat eu o seara intreaga..nu se gasesc..dar daca ai gasi ar fi degeaba..gandeste-te ce armonie au ei..greu de reprodus..desi sunt o formatie de renume(au ajuns si canadienii sa vb de ei..!nu numai europenii) taburile de calitate intarzie sa apara..oricum.. ascultati-i mereu ca merita!sunt noste tipi super destepti cu facultati care se ocupa de studii ale limbilor moarte..(teologie) si istorii..faze d-astea..super destepti si cu un mesaj foarte adevarat.ei promoveaza vechea cultura dacica..!downlodati videoclipul lor..se merita!
Guest Johnny I Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 nici cu googule! nu am gasit nici un tab.... poate ca nu s-a incumetat nimeni sa le scoata
Guest Boba Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 prowler Posted Yesterday, 10:24 PM are mai multe videoclipe biggrin.gif pai si cam cate..fara vazduh au mai scos ceva hm?spune ca vad ca esti infoermat.. daca imi gasesti inca unu io-ti dau o bere..
Guest Johnny I Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 am mai vazut io unul la rockzone odata... dar sa mor de stiu cum se numeste. era un videoclip simplut. adik erau ei care cantau si aveau un fundal gri sau ceva
Guest Boba Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Probabil era o inregistrare din concert!aia da!alea-s destule!da chestii elaborate cum e videoclipu de la vazduh..n-au mai scos..cam multe offtopicuri
ALEKS Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 Da, tot respectul pentru ei. Limba utilizata este romana veche / dialectul ce se utiliza in Transilvania. Orchestratia este superba dar personal nu agreez "efectele" vocale (mi-ar fi placut numai orchestratie sau macar alt timbru vocal) dar inteleg ca asa este stilul lor.
ALEKS Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 prowler, Felicitari chitaristului (oricine ar fi el) pentru melodia Lucifer Satanas Historiam si Institutia Suprema Theme.
prowler Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 eu sunt chitaristul, multumesc pentru aprecieri; poate era mai bine sa postezi pe threadu pandrea de pe tonomat boba, nu's chiar asa informat ...am fost la ultimul concert, in viking, unde au fost proiectii video, pare-mi-se de pe noul dvd... si au fost vro 2-3 videoclipe daca tin bine minte
ALEKS Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 In cazul acesta, felicitarile merg diret catre tine. Imi place cum suna chitara ta si imi place linia melodica. Versurile sunt destul de inspirate. Inca odata felicitari.
Guest Magnitude Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Da intradevar cei de la negura creeaza acel sunet 'ambiental' gen Burzum, cat despre tab-uri incerca www.rockmagic.com dar iti recomand calduros sa intri pe www.barock.ro si sa cauti linkurile pentru taburi.Acolo gasesti aproape orice vrei!
Guest Raul Gheba Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 ma indoiesc ca o sa gasiti taburi in alta parte daca nu aici
vektor Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Taburile Negura Bunget NU sunt publice, cum nu sunt nici versurile de la "From Transilvanian Forests" si "Maiastru Sfetnic" (hint ^^) Solutie : Concerte ! :)
Guest Raul Gheba Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 sa dai bani, nu? cum sa nu fie ma publice.. ?
Susceptor Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 pe situl negura nu sunt date versurile de la maiastru sfetnic..nu cred ca vor da taburile si nici nu ai cum sa platesti
thedarkdream Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Oare se incumeta cineva sa incearca sa transcrie vreo melodie?
Guest MrJackson Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 La melodie nu ma bag, dar versurile sunt toate pe booklet-urile de la CD-uri (deh, cine cumpara originale, are...)
vektor Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Am originalele ... si la "Maiastru Sfetnic" NU sunt versurile in booklet ... daca tu le ai ... share them ...
Guest MrJackson Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 (edited) Uite m-am uitat acuma pe cd. Ai dreptate... nu sunt versurile. Mea culpa, am facut confuzie cu alt album ca eu mi le-am cumparat la 3-pack. Edited March 14, 2006 by MrJackson
thedarkdream Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 M-as incumeta sa fac o incercare de a transcrie melodia I de pe 'n Crugu Bradului... dar nu garantez ca o sa iasa mare brinza... :) Am doar anumite bucatele transcrise, si totusi sunt dupa ureche - ce-i drept, nu se aude prea bine cum sunt atatea chitari care se combina atat de armonios... Dar... incercarea moarte n-are. Macar daca suna prost sa nu ma injurati atat - incerc si eu...
Recommended Posts