Guest yngwiejr Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 AtmosferA Prod. - Sala de repetitii utilata complet, spatioasa, preturi super avantajoase! Tobe sonor(deocamdata - Pacifica-i pe drum) statie bass SWR, statii de chitara: head: Sound City full lampi, preamp de tween reverb; Cabinet Marsall 4x12 straight, Fender Tween Amp; Mixere: Makie Full param(pentru inreg only) SoundCraft, Behringer, microfoane, etc. Pentru detalii: la tel: 0721 514 839 0743 075 540 mail: atmosferaprod@gmail.com Tarifele se aplica fie per repetitie fie in regim abonament. La Atmosfera atuurile sunt de partea TA!
Guest MieZu Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Yeah, Super tare sala acolo la nenea Cristi! Am cantat de cateva ori... ciudat feeling pt un vocal sa te chiar auzi cu trupa si sa nu-ti sara microfoniile in cap... Recomand cu caldura! :)
Gifenrich Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Ieri am sunat sa-mi fac o programare si mi-au spus ca s-a desfintat sala
Aurelian Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Exista vreo sansa ca locatia salii sa mai fie inca disponibila pentru inchiriat?
Recommended Posts