Guest sugarblue Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Va salut. Va anunt pe aceasta cale, ca subsemnatul, MARCIAN PETRESCU, PROFESIONIST de peste 6 ani - (muzicutistul formatiei MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT si in proiectul TRENUL DE NOAPTE), mai primeste elevi pentru inceperea studiului MUZICUTE, incepand cu data de 20 septembrie 2007I Cine doreste sa se inscrie nu are nevoie decat de 1 muzicuta in tonalitatea DO MAJOR(C - in notatia americana) si de dorinta de a studia acest instrument. Lectiile le fac la domiciliul elevului, in functie de programul lui ! O sedinta dureaza o oara si jumatate si costa 50 RON si se face o data pe saptamana. Metoda mea este extrem de relaxata si se adapteaza fiecarei persoane in parte !!! Pentru ORICE FEL DE DETALII - sunati-ma la telefon 0751 511 846, zilnic intre 11:00 - 23:00 sau scrieti-mi la : harmonicamark2001@yahoo.com Pretind si ofer multa seriozitate. Va multumesc. Cu prietenie, Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Va salut. Va anunt pe aceasta cale, ca subsemnatul, MARCIAN PETRESCU, PROFESIONIST de peste 6 ani - (muzicutistul formatiei MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT si in proiectul TRENUL DE NOAPTE), mai primeste elevi pentru inceperea studiului MUZICUTEI !!!! VALABIL INCEPAND CU 1 Decembrie 2008 Cine doreste sa se inscrie nu are nevoie decat de 1 muzicuta in tonalitatea DO MAJOR(C - in notatia americana) si de dorinta de a studia acest instrument. Lectiile le fac la domiciliul elevului, in functie de programul lui ! O sedinta dureaza o oara si jumatate si costa 50 RON si se face o data pe saptamana. Metoda mea este extrem de relaxata si se adapteaza fiecarei persoane in parte !!! Pentru ORICE FEL DE DETALII - sunati-ma la telefon 0751 511 846, zilnic intre 11:00 - 23:00 sau scrieti-mi la : harmonicamark2001@yahoo.com Pretind si ofer multa seriozitate. Va multumesc. Cu prietenie, Marcian Petrescu
Recommended Posts