www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[tab] Phoenix - Mugur De Fluier, Gp

Recommended Posts

Posted

are cineva tab pt guitar pro? nu gasesc nicaieri :-s  nu'mi iese bataia  si g pro de obicei ma lamureste :)

Posted

That's not very nice..... :)

Mie mai pe la inceputuri nu-mi iesea nici o bataie de la Pheonix asa cum trebuie (adik cum cantau ei) dar sa spunem k le aproape nimeream.

Nu stiu cum am ajuns sa le fac bine , la un moemnt dat a inceput sa vina natural asta dupa ce m-am acomodat mia mult cu chitara .

@Alex Nu stiu unde sa gasesti gtp-ul , m-am uitat si prin "colectia" mea si nu am nik de la Pheonix si am ditamai colectia ( nu datorita mie .. e luata de la un prieten care a strans de toate pt toti :) . Asculta melodia de multe ori si incearca sa faci totul f lent...

Guest Ronin_JP
Posted (edited)

The song is very simple, 4 or 5 chords. If you Google a little you can find it:

Phoenix - Mugur de Fluier

PS - if you need someone for a duet I can play the flute part on an irish whistle :)

Edited by Ronin_JP
Posted (edited)
As alex said , it's not the chords but the beat thats problematic.

exact..

da sunt la inceput..si nu..nu ma las de chitara :) ...am probleme cu ritmul..deh mai greu la inceput. Legat de tab..si eu am vreo 50 000 pt g pro dar..deloc phoenix :)

nu prea stiu ce sa caut acum la inceput.melodii si cu bataie usoara..si cu 5-6 acorduri..la mai multe ma incurc :-s

Edited by Alex.
Guest Ronin_JP
Posted

Aha. Sorry, n-am citit cu attentia.

AI incercat cu metronom?

Posted
Aha. Sorry, n-am citit cu attentia.

AI incercat cu metronom?

aa..nu :-s

Posted

incepe sa iasa...ma lamureste varianta pasarea colibri :)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Nu-s mare chitarist, insa cheia reusitei in "Mugur de fluier" este miscarea mainii drepte sus-jos cu un tempo sustinut - nu trebuie sa te opresti, altfel pierzi ritmul. Bataia propriu-zisa, asa cum o fac eu (variante sunt multe), ar fi urmatoarea:

[G] J SS JJJ [D] J SS JJJ [G] J SS JJJ [D] J SS JJJ

La fel pe strofe, unde ultimul G e Am si D devine C. Cu crescendo-ul pe care-l fac ei la inceput pe ultimul D improvizezi si tu cu variatiuni de D mai departe pe grif :) .

Edited by Muravey