Guest Alex. Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 are cineva tab pt guitar pro? nu gasesc nicaieri :-s nu'mi iese bataia si g pro de obicei ma lamureste
StratMan Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 daca si asta este o piesa la care-ti trebuie tab-uri, atunci nu sunt decat 2 variante: ori te apuci serios de studiu ori te lasi definitiv.
Messu Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Poate ca omul chiar d-asta cauta un TAB, ca sa studieze... Nu... ? In alta ordine de idei, nu cred ca va fi usor de gasit un astfel de TAB. Mai bine asculta cu atentie piesa si incearca sa intelegi ce se petrece acolo. Eventual mai redu tempo-ul, ... poate te ajuta !!!
TiTi Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 That's not very nice..... Mie mai pe la inceputuri nu-mi iesea nici o bataie de la Pheonix asa cum trebuie (adik cum cantau ei) dar sa spunem k le aproape nimeream. Nu stiu cum am ajuns sa le fac bine , la un moemnt dat a inceput sa vina natural asta dupa ce m-am acomodat mia mult cu chitara . @Alex Nu stiu unde sa gasesti gtp-ul , m-am uitat si prin "colectia" mea si nu am nik de la Pheonix si am ditamai colectia ( nu datorita mie .. e luata de la un prieten care a strans de toate pt toti . Asculta melodia de multe ori si incearca sa faci totul f lent...
Guest Ronin_JP Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 (edited) The song is very simple, 4 or 5 chords. If you Google a little you can find it: Phoenix - Mugur de Fluier PS - if you need someone for a duet I can play the flute part on an irish whistle Edited August 31, 2007 by Ronin_JP
TiTi Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 As alex said , it's not the chords but the beat thats problematic.
Guest Alex. Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 (edited) As alex said , it's not the chords but the beat thats problematic. exact.. da sunt la inceput..si nu..nu ma las de chitara ...am probleme cu ritmul..deh mai greu la inceput. Legat de tab..si eu am vreo 50 000 pt g pro dar..deloc phoenix nu prea stiu ce sa caut acum la inceput.melodii si cu bataie usoara..si cu 5-6 acorduri..la mai multe ma incurc :-s Edited August 31, 2007 by Alex.
Guest Ronin_JP Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Aha. Sorry, n-am citit cu attentia. AI incercat cu metronom?
Guest Alex. Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Aha. Sorry, n-am citit cu attentia.AI incercat cu metronom? aa..nu :-s
Guest Alex. Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 incepe sa iasa...ma lamureste varianta pasarea colibri
Guest Muravey Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 (edited) Nu-s mare chitarist, insa cheia reusitei in "Mugur de fluier" este miscarea mainii drepte sus-jos cu un tempo sustinut - nu trebuie sa te opresti, altfel pierzi ritmul. Bataia propriu-zisa, asa cum o fac eu (variante sunt multe), ar fi urmatoarea: [G] J SS JJJ [D] J SS JJJ [G] J SS JJJ [D] J SS JJJ La fel pe strofe, unde ultimul G e Am si D devine C. Cu crescendo-ul pe care-l fac ei la inceput pe ultimul D improvizezi si tu cu variatiuni de D mai departe pe grif . Edited September 13, 2007 by Muravey
Recommended Posts