Guest Koma Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 (edited) Cum am scris si in titlu, caut o persoana (serioasa!!!) din Bucuresti, care se pricepe la chitare. Persoana trebuie sa fie nu doar priceputa, dar si sincera, ca sa imi spuna daca instrumentul e ok sau nu. Vreau sa-mi cumpar o chitara de la un tip, dar eu sunt din Piatra Neamt si nu o pot incerca. In plus, nu ma pricep la electrice. Multumesc! PS: Promit sa ma revansez, imediat dupa test. Edited July 22, 2007 by Koma Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 daca vrei te pot ajuta eu. astept un pm sau un replay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 nici o problema daca tipu poate sa vina la mine sa o testez..(stau in dristor) . si iti spun cum mi se pare... ai putea sa spui si despre ce chitara e vb 0721626711 - nr meu in caz ca stabilesti cu tipu asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wolverine Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Zi despre ce chitara e vorba (Producator, model) si cam pe cand are timp persoana de la care o cumperi sa o "dea" la un test drive (adica sa vina la cineva sau sa ii faca cineva o vizita) Si sa inteleg k daca ai zis ca nu te pricepi la electrice, ai cantat doar pe acustice sa inteleg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Koma Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Mircea, mai bine merge cineva la el chitara este un ibanex ex-series din cate am inteles, el nu are un program foarte incarcat dark_rain nu raspunde la telefon (am incercat sa il sun doua sau trei zile la rand) si vreau chitara cat mai repede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts