LORD-C Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 (edited) Ma gandeam sa pun la open stage, doar ca nu prea are legatura, asadar... O buna prietena si un excelent fotograf, Ioana Muntenescu, va avea asta seara un vernisaj la Green Hours incepand cu orele 17.30, urmat de o piesa de teatru (detalii despre aceasta din urma nu prea am, dar banuiesc ca va fi ceva fain). Expozitia poarta numele de "Wondering Eye / Wandering I"... Ca o scurta descriere, o voi cita pe Ioana "Expozitia cuprinde locuri si lucruri care mi-au facut cu ochiul si carora am incercat sa le fac cu ochiul, la randul meu. Este un Eye to I encounter! ". Expozitia va rula in perioada 17 iulie, 5 august (probabil fara piesa dupa )... Ma gandeam ca ar fi o buna ocazie de beer-meeting in Green Hours ... vb aia, orice ocazie de bere e bine venita Edited July 17, 2007 by LORD-C
Guest NightFly Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Pt cei care nu au apucat sa vada expozitia la green, pozele pot fi vazute pe adresa: www.flickr.com/photos/undergazer
Recommended Posts