www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Despre Sorin Badin am mai vorbit acum un an pe RGC, cu ocazia Targului International de Muzica de la Frankfurt. Dupa cum sper ca va mai amintiti, Sorin este unul dintre putinii romani (din pacate) care beneficiaza de un endorsement. El este endorser al micii, dar foarte bine cotatei firme Siggi Braun Fine Young Guitars.

Cu foarte putin timp in urma Sorin si-a lansat noul album instrumental, intitulat "+ -". Pe acest album se afla si fragmentele de mai jos, pe care eu le gasesc ca fiind foarte reprezentative pentru intregul CD.

Puteti vizita siteul sau personal (in germana): http://www.sorin-badin.com/

Alte linkuri interesante:

Sorin Badin live la Frankfurt in 2006:

ONE, trupa lui Sorin Badin: http://www.one-rockshow.de/

post-1237-1184453546_thumb.jpg

post-1237-1184453568_thumb.jpg

Sorin_Badin___Le_Big_Maque__sample_.mp3

Sorin_Badin___PlusMinus__sample_.mp3.mp3

Sorin_Badin___Scherzo__sample_.mp3.mp3

Sorin_Badin___The_Music_Box__sample_.mp3.mp3

Guest kdavru
Posted
a folosis johnson j-station? eu stiam ca nu-i mare lucru de capul lui....

si totusi suna foarte bine....

Daca Sorin Badin e unul si acelasi cu Sorin B de pe forum are chiar 2 preamp-uri Johnson J-Station,fiindca

am incercat sa-i "fur" unul la un moment dat,fara prea mare succes. :)

Guest arosulescu
Posted

salut Sorin ... te stiu bine de la Iohan basistul nostru ( ex eminenta cenusie ) care vorbeste mereu de Portera si despre peripetiile lui din germania deci inclusiv desprte tine. MUlt succes!

Guest SorinB
Posted

Hey, Toni, multumesc mult pentru topic-ul inceput, trebuie odata sa ne intalnim si sa-ti fac cinste cu o bee sau mai multe, ma ajuti foarte mult. Sper sa placa micul meu CD membrilor forumului, si sigur ca voi raspunde la toate intrebarile si criticile de aici.

Rock on!

Sorin

Guest SorinB
Posted
a folosis johnson j-station? eu stiam ca nu-i mare lucru de capul lui....si totusi suna foarte bine....
Servus barbarossa,da, j-station si nimic altceva! Si pe scena cant cu j-station printr-un amplif cu lampi (heraton) si o boxa engl, pana acum nu am gasit nimic care sa-mi placa mai mult... Nu toate soundurile sunt cine stie ce, pentru direct recording folosesc simularea lui JCM900 (A2), iar pentru live "Brit Stack" (cred ca e JCM800)-distortion, si "Black Face" (Fender) pentru clean...
Suna f. fain, dar ca si titlul albumului are si + si -.Plusuri ar fi tehnica f. buna si tonul. :) La minus as trece faptul ca prea seamana piesele intre ele(cel putin primele trei...parca ar fi una si aceeasi...bine, exagerez putin).Sau poate selectia nu a fost inspirata.Oricum, e laudabil ca apar si albume guitar-oriented facute de romani, chiar daca stabiliti in Germania.P.S. mi s-a parut mie sau e fan G. Govan?
Servus, Art Vandalay,mersi pentru critica! Dat fiind faptul ca folosesc cam aceleasi sounduri si pentru ghitara, si pentru tobe si bas etc. am incercat sa compun piesele in asa fel incat sa fie diferite, se pare ca nu prea mi-a iesit! Dar poate ca-ti mai schimbi putin parerea daca asculti tot CD-ul...Imi pare rau, dar cine e G.Govan :-))?Sorin
Guest SorinB
Posted
salut Sorin ... te stiu bine de la Iohan basistul nostru ( ex eminenta cenusie ) care vorbeste mereu de Portera si despre peripetiile lui din germania deci inclusiv desprte tine. MUlt succes!

Ciao, arosulescu,

mersi pentru urari!

Johan? Care a cantat prin Germania si cu Hans Knall din Alba Iulia? Ooo, nu l-am mai vazut de mult, e mai mult prin Romania acum? Transmite te rog salutari cand il mai vezi...

Portera??

salutari

Sorin

Guest arosulescu
Posted

bine man ... portera ?

e... portera era trupa lui de progresiv ... si imi spunea " chitaristu nostru era extraordinar dar , cand il auzea pe badin ... se intorcea cu spatele .... e fantastic copilul asta ( adica tu ) "

da ii transmit salutarile tale ...

numai bine

Guest SorinB
Posted
Wow, sincer...sunt placut surprins ca nu te-ai atacat citind postul meu(dupa ce am postat m-am tot gandit ca ar trebui sa il sterg, cred sincer ca orice proiect chitaristic trebuie incurajat). Prin urmare, dublu respect!

Guthrie Govan e un chitarist englez(gasesti pe net, youtube destule despre el). Cand am spus ca imi amintesti de stilul sau era de bine :)

Mersi de comparatie...ce monstru! M-am speriat bine de tot vazand niste video-uri pe youtube. Si acum, ma pun pe exersat!:-)

Posted (edited)

Ce sa mai zic, fantastic si atat. Io nu tin minte sa fii auzit de multa vreme niste lucraturi a unui chitarist roman care sa ma faca sa trec prin anumite stari...poate ce facea Horica pe "sensul vietzii" a lui Stepan. Singura chestie mai 'asa" sunt tobele care par facute pe sampler.Oare asa o fii? Ultima piesa imi aduce bine aminte de "Amphibia" a lui Rondat.Excelent Sorin

Edited by flavius
Posted (edited)

sincere felicitari, Sorin! din cate am aflat si ascultat eu pina acum, e cel mai curat proiect (atat ca sunet cat si ca interpretare) al unui roman, concretizat cu succes! way to go! :)

asemenari se pot gasi cu multi "nebuni" ai chitarei: P. Rondat, M. Friedman, Alex Masi, Borislav Mitic (cel mai apropiat de spatiul geografic din care ai "evoluat" si tu) si, binenteles (mai ales la piesa PlusMinus) G. Govan.

ma bucur ca am ascultat franturile de piese, si sincer, as dori sa pot avea albumul complet, as cumpara CD daca l-as putea gasi... :) cum zicea cineva mai sus, ma trece prin toate starile posibile...

Edited by felixanu'
Guest SorinB
Posted
Ce sa mai zic, fantastic si atat. Io nu tin minte sa fii auzit de multa vreme niste lucraturi a unui chitarist roman care sa ma faca sa trec prin anumite stari...poate ce facea Horica pe "sensul vietzii" a lui Stepan. Singura chestie mai 'asa" sunt tobele care par facute pe sampler.Oare asa o fii? Ultima piesa imi aduce bine aminte de "Amphibia" a lui Rondat.Excelent Sorin
Multumesc, Flavius, ma bucur mult. Da, tobele sunt programate, mi-am dat silintza sa sune cat mai putin steril, dar sigur ca se aude ca nu sunt pe bune. Programatul tobelor e si cea mai neplacuta munca din toate, dar cel putin fac ce vreau eu. Poate cu noul program cubase (pe care nu l-am folosit inca) voi reusi pe urmatorul CD sound-uri mai autentice.Citeste si raspunsul la urmatorul poster, cu privinta la trimisul unui CD.Rock on!!Si zile mai racoroase, nu vreau sa va supar, dar in Germania avem maxim 22 de grade :-)
sincere felicitari, Sorin! din cate am aflat si ascultat eu pina acum, e cel mai curat proiect (atat ca sunet cat si ca interpretare) al unui roman, concretizat cu succes! way to go! :) asemenari se pot gasi cu multi "nebuni" ai chitarei: P. Rondat, M. Friedman, Alex Masi, Borislav Mitic (cel mai apropiat de spatiul geografic din care ai "evoluat" si tu) si, binenteles (mai ales la piesa PlusMinus) G. Govan.ma bucur ca am ascultat franturile de piese, si sincer, as dori sa pot avea albumul complet, as cumpara CD daca l-as putea gasi... :) cum zicea cineva mai sus, ma trece prin toate starile posibile...
Hei, Felixanu,si tie multe multumiri... N-ar fi nici o problema sa trimit niste CD-uri la compatrioti din tara, fara sa cer bani desigur... Problema e ca eu am facut doar 200 de CD-uri "originale" pe care voiam sa le arunc pe piata germana. Asa ca pot trimite doar cópii cu booklet-ul xeroxat, e OK asa? Scrie-mi pe s.badin@web.de adresa ta, si-ti trimit.salutari!Sorin