ciuci Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 (edited) am o problema nasoala cu coordonarea intre degetele 3 si 4 .... daca folosesc formule 1 2 3 sau 1 2 4 nam treaba dar cu 1 3 4 se cam duce de rapa treaba pt ca am in principiu tendinta sa folosesc tot 1 2 3 si sa imi inclin mana pe grif! ... m-am apucat si am facut raliuri pe griff cu 1 3 4 si pana la urma imi ies oarecum bine... dar cand e vorba sa chiar cant ceva sau de exemplu la sablonul de mod major urmator e--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- a+2 -- a+4 -- a+5-- B-------------------------------------------------------------------------------------------- a+2 -- a+4 -- a+5--------------------------- G-------------------------------------------------------------------- a+1 -- a+2 -- a+4---------------------------------------------------- D-------------------------------------------- a+1 -- a+2 -- a+4---------------------------------------------------------------------------- A----------------------- a -- a+2 -- a+4 --------------------------------------------------------------------------------------------------- E-- a -- a+2 -- a+4 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ unde a este un fret oarecare, apar probleme... asa ca as dori ceva exercitii bune pt asa ceva, care voi le-ati incercat si stiti ca ca au dat roade, sau daca e cineva care preda chitara si stie ce a functionat mai bine la elevi cu probleme similare as aprecia si mai mult! Edited July 12, 2007 by ciuci
bolly Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 incearca astea....sunt destul de plictisitoare da' chiar ajuta 704_exercises_for_guitar__1_96___181_190.gp3 704_exercises_for_guitar__1_96___Exercises_1_96.gp3 704_exercises_for_guitar__1_96___Exercises_141_180.gp3 704_exercises_for_guitar__1_96___Exercises_335_382.gp3 704_exercises_for_guitar__1_96___Exercises_383_416.gp3
denis_symbiotic Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 sunt pe www.cyberfret.com niste exercitii pentru independenta intre degetele 3 si 4, dar nu mai stiu exact unde sunt, take a look yourself
Recommended Posts