www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

am o problema nasoala cu coordonarea intre degetele 3 si 4 .... daca folosesc formule 1 2 3 sau 1 2 4 nam treaba dar cu 1 3 4 se cam duce de rapa treaba pt ca am in principiu tendinta sa folosesc tot 1 2 3 si sa imi inclin mana pe grif! ... m-am apucat si am facut raliuri pe griff cu 1 3 4 si pana la urma imi ies oarecum bine... dar cand e vorba sa chiar cant ceva sau de exemplu la sablonul de mod major urmator

e---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  a+2 -- a+4 -- a+5--
B--------------------------------------------------------------------------------------------  a+2 -- a+4 -- a+5---------------------------
G-------------------------------------------------------------------- a+1 -- a+2 -- a+4----------------------------------------------------
D-------------------------------------------- a+1 -- a+2 -- a+4----------------------------------------------------------------------------
A----------------------- a -- a+2 -- a+4 ---------------------------------------------------------------------------------------------------
E-- a -- a+2 -- a+4 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

unde a este un fret oarecare, apar probleme... asa ca as dori ceva exercitii bune pt asa ceva, care voi le-ati incercat si stiti ca ca au dat roade, sau daca e cineva care preda chitara si stie ce a functionat mai bine la elevi cu probleme similare as aprecia si mai mult!

Edited by ciuci