castorissimo Posted September 12 Posted September 12 Pret: 2000 Localitate: Focșani Contact: borishangi31@gmail.com Stare: Uzura avansata Accept schimburi: Accept schimburi In acest moment, amplificatorul este la o ruda care sta foarte departe de zona mea. Daca sunteti interesati de acest schimb sau de achizitionare, sa stiti ca va dura! Scrieti-mi un email daca il doriti si o sa ma duc sa il iau de acolo pentru a fi testat, seriozitate va rog! Schimb cu head solid-state sau hibrid mai modern. Raspund la orice oferte de schimb sau de bani care sunt serioase. Amplificatorul a fost al tatalui meu care s-a lasat de hobby aproape fix cand eu l-am inceput. Mi-a zis sa vin sa il iau oricand doresc, el nu l-a mai folosit de foarte mult deci cine stie ce probleme ar putea avea. De asta, o sa spun celui care il doreste ce probleme gasesc la testare. Ce doriti, este la peste 700 km distanta. 2000 bani jos, 2500 valoare pentru schimburi.
castorissimo Posted Saturday at 09:23 Author Posted Saturday at 09:23 Amplificatorul a fost dat. Multumesc rgc!
Recommended Posts