lefmir Posted August 24 Posted August 24 Pret: 1100euro Localitate: Ploiesti Contact: pm Link producator: https://www.gear4music.com/Guitar-and-Bass/Fender-Ltd-Ed-Made-in-Japan-Hybrid-II-Stratocaster-Satin-Sand-Beige/5M0O Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutari! Vand Stratocasterul din titlu. Vine cu Husa si cutia originala, sunt primul proprietar. Am luat-o undeva prin Decembrie 2023 si de atunci nu prea am cantat-o si am tot acumulat chitare, unele trebuie sa plece din pacate. A fost o fuga si pe la lutier(Eugen) pentru o nivelare de taste undeva prin iunie, acum are corzi Elixir de 10, as zice noi ca nu am cantat pe ea aproape deloc din lipsa de timp. 2 lucruri de specificat: -are 2 mici zbenghiuri pe coarne de la cum am pus-o pe stand o data mai neglijent, stratul de vopsea e foarte subtire pe chitara asta din ce am observat; - am modificat poturile de ton sa fie no-load. Din fabrica are ton-neck si ton- middle& bridge. Se vinde asa cum e specificat cu husa si cutie originala. sau optional se poate vinde cu un case Gator Journeyman(+400 de lei). Prefer predare personala Ploiesti pentru proba. Pentru livrare prin curier as avea cum avand in vedere ca am tot packaging-ul original, dar discutam, eventual o pot lista si pe Olx si se poate comanda acolo. Specs: Neck & Fingerboard Neck Finish: Satin Urethane Finish on Back Neck Plate: 4-Bolt Neck Shape: Modern "C" Number of Frets: 22 Nut Material: Bone Nut Width: 1.650" (42 mm) Fingerboard Material: Rosewood Fingerboard Radius: 9.5" (241 mm) Fret Size: Narrow Tall Position Inlays: White Dot Hardware Hardware Finish: Nickel/Chrome Bridge: 2-Point Synchronized Tremolo with Vintage-Style Stamped Steel Saddles Pickguard: 3-Ply Eggshell Tuning Machines: Vintage-Style Locking Strings: Nickel Plated Steel (.009-.042 Gauges) Control Knobs: Eggshell Electronics Bridge Pickup: Hybrid II Custom Voiced Single Coil Stratocaster® Middle Pickup: Hybrid II Custom Voiced Single Coil Stratocaster® Neck Pickup: Hybrid II Custom Voiced Single Coil Stratocaster® Configuration: SSS Controls: Master Volume, Tone 1. (Neck Pickup), Tone 2. (Bridge/Middle Pickup) Switching: 5-Position Blade: Position 1. Bridge Pickup, Position 2. Bridge and Middle Pickup, Position 3. Middle Pickup, Position 4. Middle and Neck Pickup, Position 5. Neck Pickup anunt similar: https://reverb.com/en-fi/item/68976896-fender-made-in-japan-hybrid-ii-strat-limited-run-satin-sand-beige-rw 2
lefmir Posted August 26 Author Posted August 26 Oferta valabila numai aici si pentru timp limitat: 1000euro(sau 5250lei) cu tot cu case-ul Gator Journeyman si restul(husa, cutie). Valabil numai cu predare pesonala. Veniti, testati, bem o cafea. 1
lefmir Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago On 26/08/2026 at 13:37, lefmir said: Oferta valabila numai aici si pentru timp limitat: 1000euro(sau 5250lei) cu tot cu case-ul Gator Journeyman si restul(husa, cutie). Valabil numai cu predare pesonala. Veniti, testati, bem o cafea. Temporar(vreo 2 saptamani) pana cand/daca se vinde ce vizez, pretul scade la 900 de euro sau 4750lei. Daca se vinde ce urmaresc, revine pretul la 1000. Fie in conditiile de mai sus. Fie fara case si platesc eu transportul la plata in avans.
Recommended Posts