atrismalex Posted Wednesday at 14:58 Posted Wednesday at 14:58 (edited) Pret: 5200 Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0751043633 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare, Vand urmatoarele: - Head Marshall Studio Vintage (SV20H) 20W, handmade in UK. Are lampile schimbate, am si cele orginiale. Este varianta mini-Plexi, cu 4 input-uri de la Marshall. Foarte varsatil. - Cabinet Marshall Studio Vintage, made in UK. Cabinetul are un difuzor 1x12 Celestion Vintage30 (model din 2023). Nu este nazal precum cele de dinainte de 2021/2022, pentru ca incepand cu 2022 au schimbat procesul de manufacturare sa fie apropiat de cele din UK/Mesa Boogie. Ampul a fost cantat 99% in casa, l-am scos la o sala de repetitii o data sa-i dau volum sa vad cum "se simte". L-am folosit exclusiv cu pedale de drive, ampul setat "clean", fara sa il utilizez durate mari de timp la semnal maxim in lampi cu atenuator. A fost folosit de asemenea doar cu stabilizator de tensiune. Motivul vanzarii e ca am trecut pe Fractal FM9, si din Decembrie 2025 amplificatorul e necantat. Prefer sa-l dau cuiva care ar canta pe el decat sa stea ca element de mobila. Pret individual: Head: 3800 RON Cabinet 1700 RON Pret pachet: 5200 RON. La achizitionarea pachetului se beneficiaza si de un cablu de conexiune amplificator-cabinet de la D'addario Planet Waves gros, ecranat si cu mufe aurite pentru semnal maxim si calitate fidela a tonului. Au fost achizitionate ambele de la Thomann, de noi, nu B-stock, si vin ambele cu cutiile originale de transport. Pentru detalii: mesaj privat sau telefon la 0751043633. Rog seriozitate in oferte si nu doresc schimburi. De preferinta ar fi predarea in Cluj-Napoca/Bistrita sau in apropiere. Pun si pe transport, dar cred ca la dimensiunea cutiilor + greutatea coletului va costa ceva.... Edited Wednesday at 14:59 by atrismalex
Recommended Posts