adrianni Posted July 8 Posted July 8 Pret: 1700 EUR Localitate: Bucuresti Contact: 0723282230 Link producator: https://www.guitarfromspain.com/en/premium-flamenco-guitars/421-camps-primera-a-negra-flamenco-guitar.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Am luat-o exact de la Guitar from Spain, link-ul inclus, de mai putin de o luna. O pot trimite in tara in husa cu care a venit si cutia de transport originala care este extrem de solida. Intre timp am cumparat o chitara flamenco vintage iar Camps sta neutilizata desi o cumparasem in ideea sa exersez pe ea. Am pus insa ochii pe alta chitara de la Mundo Flamenco asa incat aleg sa o vand cu o reducere substantiala din pretul de noua, evident nu-mi voi recupera suma integral. Nu uitati, la pretul de pe site se adauga shipping. Comparativ cu o chitara de concert de multe mii de Euro suna extrem de bine. Suna identic cu un Hermanos Conde din anii 80? Not really, dar, inca o data, suna extrem de bine. Modelul Primera A fata de Primera, poarta semnatura lui Manuel Granados lucru care arata ca acest model e construit dintr-o selectie mai buna a materialelor si cu un control al calitatii mult mai bun. Cautati pe Youtube, veti vedea de ce atatia artisti aleg acest model. Extrem de usor de cantat comparativ cu una de concert, are o actiune joasa dar cu toate acestea trebuie sa canti mai hotarat daca vrei fret buzz. M-am delectat cu acest instrument insa vreau sa-mi fac o colectie flamenco istorica iar asta costa mult. Am observat la poze o mica zgaiba, cine stie cum oi fi facut-o, am mai redus un pic pretul. Nu mai exista alta imperfectiune. Numai bine!!
Recommended Posts